Ce aduce Mercur retrograd în Săgetător pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 23 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Săgetătorului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător!

Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător. Până pe 2 ianuarie 2024, când va deveni staționar și își va relua mersul direct, ne vom confrunta cu numeroase încurcături. Mai ales în zona călătoriilor și a evenimentelor de sărbători. Mercur retrograd va face și un careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că finalul anului va fi destul de haotic. În special pentru cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Mercur, fie că este direct sau retrograd în Săgetător, aduce cu el o abordare riguroasă și moralistă.

Pe 27 decembrie, va avea loc și o Lună Plină. Este indicat să evitați confruntările la evenimentele festive. Ar fi bine să nu judecați, să nu acuzați, să nu vă plângeți și să nu vă comparați cu alții, deoarece nu va aduce beneficii.

Oamenii cu Mercur în Săgetător sunt orientați spre dreptate, dar pot încălca și ei regulile. Este important să nu îi acuzați pe alții de acțiuni pe care le faceți și voi.

Datorită poziției lui Mercur în Săgetător, toate aspectele legate de transport, telecomunicații și comunicare vor fi afectate. Pot apărea probleme cu dispozitivele electronice, rețelele sociale pot avea probleme de funcționare, iar planurile de călătorie pot fi deranjate.

Mercur în Săgetător aduce și aspecte legate de religie și spiritualitate, putând fi purtate multe discuții pe aceste teme.

Este esențial să fiți mai atenți la cheltuieli în această perioadă decât în timpul retrogradării lui Mercur în Capricorn. Tendința către exces va fi accentuată.

Trecerea lui Mercur retrograd dintr-un semn de pământ într-unul de foc va implica inițial o abordare mai ponderată, urmată de o tendință către exces. În timp ce Mercur retrograd în Capricorn ne face să fim mai reținuți, având impresia că ne asumăm prea mult, când trece în Săgetător, exprimăm mai mult decât este necesar.

Vezi și Previziuni numerologice pentru anul 2024. Predicții pentru TOATE cifrele destinului.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Această perioadă va fi destul de grea pentru tine. Totul va fi confuz și te vei confrunta cu mult haos. O să fii indecis și multe din lucrurile pe care le vei spune, nu o să le ții minte.

Nici de promisiuni nu te vei ține. Ceilalți te vor ruga să fii mai statornic, dar tu nu vei reuși.

O să ai tendința de a te certa mai mult, deoarece oamenii din jur ți se vor părea foarte lenți.

Un singur lucru te poate ajuta în această perioadă, și anume conexiunea cu spiritualitatea. O rugăciune sau un moment de meditație nu strică, dar nu duce nici această activitate la extrem.

Când mergi la masa de sărbători sau la petrecerea de Revelion, nu fi lup moralist. Nu îi judeca pe alții, dacă știi că nici tu nu ești departe.

Astrologul îți recomandă să fii mai liniștit și cumpătat.

Citește în continuare Zodia pentru care Soarele va străluci în anul 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel