Ce aduce Neptun în Pești pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în 2026

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Capricorn?

Neptun în astrologie semnifică fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă. Neptun ne influențează visele și activitățile creative. Spre deosebire de "planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun stă aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Noua lege a salarizării trezește temeri. Prevederile care schimbă totul

Arhetipul Peștilor este cel al dizolvării. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele cu Soarele în Pești sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară. Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Ce aduce acest tranzit pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Acesta este momentul să-ți deschizi mintea și să-ți extinzi modul în care gândești, modul în care scrii. Este un moment în care să te deschizi către noi proiecte. Îți vindeci mentalitatea. Neptun este de asemenea un vindecător. Neptun ne arată ce să curățăm, astfel încât să putem crea spațiu pentru ceva nou. Scapi de gândurile distructive. Te eliberezi de acea voce interioară obsedată de detalii care te judecă, de criticul interior. De asemenea, elimini orice fel de frică de a nu fi suficient de inteligent sau suficient de bun. Și Neptun te ajută de asemenea să te reorientezi în comunitatea ta, deci te ajută să creezi noi prietenii cu vecinii tăi. Te sprijină să mergi la mai multe evenimente din apropiere și te îndeamnă să te uiți la modurile în care poți să te conectezi exact de unde te afli.

Vezi și Zodia care se va lovi de o singurătate dureroasă și nedorită. „Trebuie să fii serios, responsabil și să-ți asumi!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel