Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Balanță și cei cu ascendent în Balanță? Previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Nodul Sud a intrat în Balanță, iar Nodul Nord în Berbec. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru nativii vizați - Balanță și cei cu ascendent în Balanță.

Ieri s-a schimbat axa Nodurilor Lunare!

Încă din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care vor primi ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, este cert faptul că Nodul Nord intră în Casa I. Așa că, discutăm despre dezechilibre pe zona de sănătate. Nu mai știi cine ești, vrei toată atenția să fie îndreptată asupra ta. Cumva, urmează o perioadă în care trebuie să înveți să comunici mai eficient cu ceilalți, chiar dacă nu îți convin anumite lucruri la ei.

Adică, înainte de a lua o decizie majoră până la începutul anului 2025, ai face bine să te consulți cu partenerul, cu părinții, chiar și din punct de vedere profesional sau pe parte de business. Odată cu schimbarea nodurilor, ai nevoie să te consulți cu oamenii.

Cu alte cuvinte, nu lua decizii de capul tău și nu face lucruri singur. De asemenea, dacă te confrunți cu o problemă de sănătate, nu căuta pe internet afecțiuni și nici nu intra să găsești medicamente sau leacuri. Mai bine consultă de fiecare dată un medic, singurul în măsură să îți spună ce ai de făcut în acest sens.

Mergi de fiecare dată către ceilalți, ca să știi ce ai de făcut. Lasă-te ajutat, cere sfaturi când ai nevoie. Această parte este foarte importantă.

De obicei, ai această tendință de a face ori cum vrei tu, ori cum spun ceilalți. Pe undeva, trebuie să existe un echilibru, să ajustezi situația.

Ascultă-te și pe tine, și pe ceilalți și abia apoi poți să iei o decizie potrivită. 

Sănătatea este foarte importantă, la fel și înfățișarea, precum și rolul tău în viață.

Poți să vezi și: Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Fecioară și cei cu ascendent în Fecioară? Previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel