Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Berbec și cei cu ascendent în Berbec? Previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 12 iulie, Nodul Sud intră în Balanță, iar Nodul Nord se mută în Berbec. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii Berbec și cei cu ascendent în Berbec.

Urmează schimbarea Nodurilor Lunare!

Încă din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care vor primi ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Berbec/Ascendent în Berbec

Bineînțeles că la tine, Nodul Sud va fi în Casa a 7-a, cea a relațiilor. De fapt, pentru tine va conta să îți meargă relația! Te gândești la ce face și la ceea ce nu face partenerul de viață. Acest dezechilibru va avea loc pe toate parteneriatele, fie afective, fie cele profesionale.

Dar unde se află Nodul Nord? Ce spune? Acesta îți confirmă că această relație nu va funcționa, până nu întorci atenția asupra ta. Tinzi să te duci către ceilalți și îi vei tot întreba pe ei cum ar fi mai bine să procedezi. Dar reține că nu este bine cum zic ei.

Niciodată cu Nodul Sud în Casa a 7-a, mai ales cu acest tranzit, nu o să fie bine dacă asculți ceea ce îți spun ceilalți. Chiar dacă asta o să fie primul tău gând, să pui întrebări, să ceri sfaturi. 

Cu alte cuvinte, până în 2025, la tine dezechilibrul va fi pe zona relațională. Nu trebuie să te gândești la cele mai negre scenarii, că nu este cazul. Nu uita că ai liberul arbitru, pe care te poți baza.

Nu mai sta ancorat și nu te mai gândi că nu merg relațiile. Mai mult de atât, nu da vina mereu pe cei din jur. Ai face bine să pui la punct tot ce ține de tine, să te menții sănătos, să înveți lucruri noi, să ai grijă de propria identitate. 

Unul dintre cele mai rele lucruri pentru cineva cu marcaj de Berbec în hartă este să nu știe cine este. Mai degrabă, gândește-te ce valori ai, ce principii, cu ce intri tu într-o relație. Pentru că dacă nu știi cine ești când intri în acea legătură, nu o să meargă. Iar până în 2025, aceste situații vor tot apărea.

Aceste dezechilibre nu sunt menite să te facă să te superi pe ceilalți. Ci trebuie să îți dea de gândit. Trebuie să știi ce vrei de la viață, cine ești și ce îți dorești. 

Poți vedea și: Horoscopul verii pentru Fecioară/ascendent în Fecioară. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel