Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Capricorn și cei cu ascendent în Capricorn? Previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 12 iulie, Nodul Sud a intrat în Balanță, iar Nodul Nord, în Berbec. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru nativii Capricorn și cei cu ascendent în Capricorn.

S-a schimbat axa Nodurilor Lunare!

Încă din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care vor primi ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, Nodul Sud s-a dus în Casa a 10-a. Iar Casa a 10-a ține de carieră și de statutul profesional. Ori tu, pentru asta trăiești. Iar Nodul Nord s-a mutat în Casa a 4-a, deci tot ce ține de bază, familie, confort, gospodărie, echilibru și refugiul interior.

Ei bine, până la începutul anului 2025, vei trece prin evenimente extremiste legate de Casa a 10-a. Ori vrei să ajungi cât mai sus pe culmile carierei, ori ți se ia și nu mai dorești deloc. Când ai un Nod Sud în această casă, fie că este în harta natală sau în tranzit, ca de această dată, ca să fie lucrurile mai bune acolo, tu trebuie să mergi către casa opusă. Dar asta nu înseamnă că fugi, ci că trebuie să existe un echilibru între cele două noduri.

Ce zice Nodul Nord în Casa a 4-a? Să îți creezi un colțișor, fie o cameră, o casă, sentimentul de apartenență te va ajuta enorm. Apartenența poate fi față de vecini, față de o comunitate. Ai nevoie să stai acasă, să gătești, să stai cu familia. 

Deci, îți trebuie și altceva în afară de partea profesională, de afaceri. Stai mai mult pe acasă până în 2025. 

Dacă vrei să îți funcționeze mai bine cariera, ocupă-te mai mult de gospodărie. Oricât de paradoxal ar suna. O să vezi că acest lucru va da roade.

Nu te speria, fiindcă nu ai aspecte neplăcute în carieră. Doar că, pe undeva, ai pierdut controlul așa că trebuie să înveți să faci un echilibru.

Poți să vezi și: Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Săgetător și cei cu ascendent în Săgetător? Previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel