Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Săgetător și cei cu ascendent în Săgetător? Previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Află previziunile pentru Săgetător și cei cu ascendent în Săgetător.

Pe 12 iulie, s-a schimbat axa Nodurilor Lunare!

Încă din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care vor primi ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cumva, la voi, cu Nodul Sud în Casa a 11-a, ori te superi pe toată lumea, pe toți prietenii, ori deja te dizolvi în comunitatea din care faci parte. Însă Nodul Nord este în Casa a 5-a la tine. Și ce spune?

Nodul Nord îți spune că s-a cam terminat cu distracțiile și cu ieșirile în oraș. Poate te gândești să faci un copil deja, poate petreci mai mult timp cu el dacă se află în viața ta sau poate îți descoperi o nouă pasiune. Această pasiune nu va fi întotdeauna îmbrățișată de cei din jurul tău. Cu alte cuvinte, să nu ai pretenția ca dintr-o dată, toată lumea să se bucure că te-ai apucat de pictură sau de orice altceva.

Totuși, nici nu trebuie să te intereseze acest aspect, pentru că nu este vorba despre alții, ci despre tine. Până în 2025, focusul trebuie să fie pe tine. Casa a 5-a vorbește despre propria fericire, care nu depinde neapărat de ceilalți, ci doar de noi.

De asemenea, Casa a 5-a discută și despre această parte de copii, dar și despre rezolvarea unor momente mai grele, pe care le-ai avut în copilărie. Deși crezi că poți să vindeci singur anumite răni din trecutul tău, Nodul Nord te îndeamnă să iei frâiele în propriile mâini, dar mai ascultă și de niște specialiști.

Atunci când ai anumite aspecte în Casa a 5-a, vrei să ai cei mai buni oameni sau lucruri în jurul tău. 

Caută oamenii care să te învețe să te iubești, oricât de ciudat ar suna acest lucru. Despre asta este vorba în cazul tău. 

Modul în care te raportezi tu la tine poate să schimbe și modul în care te raportezi la prieteni, la cei din jur. 

Chiar ai nevoie să înveți să fii mai fericit până la începutul anului 2025, așa că fii cu băgare de seama la toate aceste recomandări utile din partea astrelor.

Îți recomandăm să citești și acest articol: Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion? Previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel