Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion? Previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Află previziunile pentru Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion.

Ieri, pe 12 iulie, s-a schimbat axa Nodurilor Lunare!

Încă din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care vor primi ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, Nodul Sud va fi în Casa a 12-a și Nodul Nord este în Casa a 6-a. Cumva, unora dintre acești nativi o să le placă să sufere până în 2025.

S-ar putea să stai în relații care ai impresia că sunt bune pentru tine, dar nu este așa. Sau să crezi același lucru în legătură cu locul de muncă la care activezi. 

Există, de fapt, o tendință de a te sacrifica. Dar nu se știe pentru cine sau pentru ce. Trebuie să te gândești mai profund la acest subiect. Să îți pui mai des întrebarea "De ce?” 

Trebuie să recunoști, de fapt, că nu ai putere absolută sau control absolut asupra a nimic. Apar foarte multe dezechilibre specifice acestei case: frici puternice, angoase, oameni dragi care suferă, dezlipiri de anumite persoane. Poate să apară și decizia de a pleca, de a părăsi țara.

Ce spune Nodul Nord în Casa a 6-a? Decât să stai în atâtea frici, hai să o iei cu începutul. Este recomandat să fii cât mai practic până în ianuarie 2025. Uneori îți lipsește acest simt practic și tinzi să petreci prea mult timp gândindu-te la trecut.

Așadar, fii cât mai simplu. Gândește-te concret la locul de muncă. Dacă îți convine unde ești, muncește pe măsură. Ia în calcul și sănătatea celor dragi, dar și propria ta sănătate. Fă ce ține de tine pentru a avea mai multă grijă de propria persoană. Alege o alimentație mai bună.

Pentru tine, viața cumpătată este esențială în următorii ani. 

Poți să vezi și: Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Balanță și cei cu ascendent în Balanță? Previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel