Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Pești și cei cu ascendent în Pești? Previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 12 iulie, Nodul Sud a intrat în Balanță, iar Nodul Nord s-a mutat în Berbec. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru nativii Pești și cei cu ascendent în Pești.

S-a schimbat axa Nodurilor Lunare, la 12 iulie!

Încă din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care vor primi ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Pești/Ascendent în Pești

La acești nativi, Nodul Nord se află în Casa a 2-a și Nodul Sud în Casa a 8-a. Dintr-o dată, vă veți trezi că nu mai sunteți apreciați din punct de vedere financiar. Și că nu primiți banii pe care îi meritați. De asemenea, ce înseamnă Nodul Sud în Casa a 8-a? Această casă este un loc în care pierdem multă energie, așa că vei fi la extreme. Când o să fii extrem de energic, când letargic, fără pic de energie.

Dar ce zice Nodul Nord în Casa a 2-a? În primul rând, să găsești noi metode de a face bani. Adică, decât să te plângi că nu te mai plătesc cei de la muncă așa cum ai merita, ai face bine să cauți tu noi modalități de a-ți majora veniturile. Creează tu tot felul de soluții. Poate mai vinzi ceva, cine știe.

De asemenea, Casa a 2-a ține și de alimentație. Decât să te plângi că nu ai energie și să stai așa cu Nodul Sud în Casa a 8-a, poate mergi la doctor, poate adopți un anumit plan cu suplimente, care să te ajute. 

Sau dacă nu ești mulțumit de banii tăi, fă-ți un alt plan. Caută-ți un nou loc de muncă. Astrologul îți recomandă, ca până la început de 2025, să creezi acest plan care ține de tine, nu de alții. Deci un plan care să te implice, nu care să te facă să te plângi de ceilalți.

Până la urmă, despre tine este vorba. De ce stai tu într-un loc în care te nemulțumește din punct de vedere financiar?

Ai grijă la alimentație, la cum îți păstrezi energia. Dacă treci printr-un partaj sau divorț, lucrurile nu stau foarte bine până în 2025, nici energetic, nici financiar.

Poți să vezi și: Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător? Previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel