Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător? Previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Nodul Sud a intrat în Balanță, iar Nodul Nord, în Berbec. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru nativii Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător.

S-a schimbat axa Nodurilor Lunare, la 12 iulie!

Încă din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care vor primi ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La câte cursuri ai mers în ultimul timp sau de câte călătorii te-ai bucurat? Câte diplome ai luat și ce ai făcut cu ele? Tu, cu siguranță ai face și asta, și asta, dar când pui în practică ceea ce ai învățat? 

Trebuie să te gândești când faci ceva cu aceste cursuri, când reușești să scoți și bani de pe urma lor. De fapt, când îi poți învăța și pe alții ce ai învățat tu? Că despre asta este vorba cu Nodul Sud în Casa a 9-a, în Balanță.

Ți-ai dorit să mergi în tot felul de locuri și poate chiar ai ajuns acolo.

Totuși, Nodul Nord în Casa a 3-a spune să călătorești, dar să o faci și mai aproape de tine. În al doilea rând, același Nod Nord te învață că tot ce ai asimilat în ultima perioadă, să pui și în practică.

Trebuie să fii mai vizibil, să scrii, să apari peste tot, ca să poți să arăți ce știi, nu să ții informațiile doar pentru tine. Să oferi și celorlalți din informațiile prețioase la care ai avut acces.

Găsește o metodă practică prin care poți să dai mai departe tot ce ai învățat până acum. Pentru că asta o să îți facă foarte bine. Și, mai mult decât atât, o să îți aducă și beneficii reale.

Ține cont de aceste recomandări, pentru că sunt valabile pentru absolut orice domeniu despre care vorbim.

Cam asta va trebui să înveți până în 2025.

De asemenea, este nevoie de o reconectare cu verișori, cu frați, cu vecini, cu oamenii cei mai apropiați din viața ta.

Citește și: Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Capricorn și cei cu ascendent în Capricorn? Previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel