Previziuni astrale. Ce aduce Saturn pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Până la finalul lunii iunie, Saturn se află în mers direct. După aceea, își va începe retrogradarea. Iată ce lecții mai au de învățat nativii zodiacului!

Până pe 29 iunie, Saturn se află în mers direct. După aceea, planeta maturității și a timpului își va începe retrogradarea. Până atunci, fiecare nativ poate învăța câte o lecție valoroasă.

Influența lui Saturn ne îndeamnă să abordăm situațiile din viață cu mai multă seriozitate. Este un moment pentru a ne reevalua limitele și pentru a stabili fundații solide pentru viitor.

Totodată, cât timp Saturn este în mers direct, poate aduce autodisciplină și responsabilitate. Aspectul ne încurajează să abordăm fiecare provocare cu mult curaj și să preluăm controlul asupra propriilor vieți.

Această planetă care se ocupă de seriozitate ne mai oferă ceva. Vine cu șanse de învățare în urma unor experiențe pentru a ne construi un viitor mai sigur.

Care sunt recomandările pentru fiecare zodie?

Berbec și Ascendent în Berbec

Saturn se află în casa a douăsprezecea. Va trebui să îți continui călătoria spirituală. Totodată, scapă de obiceiurile și modelele nesănătoase pe care le ai. Este un moment potrivit pentru auto-reflecție și dezvoltare personală. Așadar, fă pașii către evoluția interioară.

Taur și Ascendent în Taur

Poți simți o creștere a energiei și a încrederii în propria putere. Mai ai încă timp să iei decizii importante legate de carieră și să te concentrezi asupra planurilor de viitor. Cu Saturn în casa a unsprezecea, asociată cu visele și speranțele, îți poți transforma aspirațiile în realitate.

Gemeni și Ascendent în Gemeni

Saturn direct se află în casa a zecea, fapt ce îți aduce o creștere semnificativă în carieră și la nivelul reputației. Vei fi provocat să faci alegeri în carieră și să te maturizezi în acest domeniu.

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Rac și Ascendent în Rac

Cu Saturn în casa a noua, vei avea numeroase lecții mai ales în ceea ce privește filosofia ta de viață. Îți poți consolida sănătatea, dar te poți dezvolta și în domenii precum educația superioară, călătoriile internaționale, spiritualitatea și filozofia spirituală.

Leu și Ascendent în Leu

Saturn te împinge să îți explorezi aspectele mai profunde ale ființei tale. Cu ajutorul introspecției, al meditației și al conectării cu partea ta spirituală, poți avea revelații profunde și poți progresa în dezvoltarea personală. În plus, valorile personale devin foarte importante pentru tine. Simți nevoia să le clarifici și să faci schimbări.

Fecioară și Ascendent în Fecioară

În primul rând, trebuie să ai grijă la autenticitatea relațiilor personale. Dacă sunt disfuncționale, este cazul să schimbi ceva. După care, Saturn te îndeamnă să te ocupi de sănătate și să adopți un stil de viață mai disciplinat. Poți să îți ajustezi dieta, să implementezi un program regulat de exerciții fizice sau să renunți la obiceiurile nesănătoase.

Îți recomandăm și Mercur intră în Taur. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 3 iunie 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel