Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 17 iunie, Saturn începe retrogradarea în ultimul semn zodiacal. Află ce previziuni există pentru nativii Balanță sau cei cu ascendent în Balanță.

Saturn o să înceapă retrogradarea în ultimul semn al zodiacului, al Peștilor. Această retrogradare începe pe 17 iunie și va dura până pe 4 noiembrie.

Tot ce ai construit începând cu data de 7 martie, când Saturn a început tranzitul în acest semn, o să fie destul de testat pentru o perioadă. O să avem senzația că totul va fi blocat, amânat și încetinit. 

Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Din martie până în prezent, probabil că s-au schimbat multe situații la locul de muncă. Sau poate ai un alt job.

Relațiile cu colegii sunt și ele diferite. Iar cum Saturn retrogradează, reia tot ce a apărut din martie până acum și te face să îți dai seama că nu prea este cazul să te implici în problemele personale ale colegilor. Sau să te implici prea mult în problemele de la locul de muncă.

De fapt, trebuie să păstrezi, totuși, o conduită și o seriozitate când vine vorba despre domeniul profesional. Ai face bine să fii cât mai detașat și cât mai obiectiv la acest capitol în raport cu oamenii lângă care lucrezi.

De asemenea, cu Saturn retrograd în Casa a 6-a, apare foarte multă muncă. Dorește să îți arate că stilul tău de a munci este unul nesănătos. Astfel, dacă simți că nu mai faci față, asta înseamnă că ai tras de tine și că nu ai comunicat faptul că nu le poți face pe toate sau că ești depășit de situație.

De altfel, cu Saturn retrograd, chiar nu o să mai poți să te ocupi de toate. Se impun și măsuri. Dacă acesta este și cazul tău, ai face bine să mergi la șefi sau la superiori și să le spui clar că ai nevoie de ajutor pentru anumite sarcini sau proiecte.

Cere sprijin, fiindcă va conta foarte mult în această perioadă.

Nu în ultimul rând, Saturn retrograd în această casă vizează și sănătatea. Și nu spunem acest lucru degeaba, ci pentru că ai nevoie să te ocupi de ea. Pornește de la simplele analize uzuale, pentru că oboseala va fi foarte apăsătoare. Te poți plictisi de orice și nu mai ai chef de nimic.

Ar fi bine să te ocupi de odihnă, mâncare sănătoasă și mișcare. Nu mai lăsa niciun simptom neverificat, mergi la specialiști!

Poți să vezi și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel