Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 17 iunie, Saturn începe retrogradarea în ultimul semn zodiacal. Află previziunile pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn.

Saturn o să înceapă retrogradarea în ultimul semn al zodiacului, al Peștilor. Această retrogradare începe pe 17 iunie și va dura până pe 4 noiembrie.

Tot ce ai construit începând cu data de 7 martie, când Saturn a început tranzitul în acest semn, o să fie destul de testat pentru o perioadă. O să avem senzația că totul va fi blocat, amânat și încetinit. 

Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pentru acești nativi, Saturn retrogradează în Casa a 3-a. Să ne reamintim și de faptul că Saturn este guvernatorul tău, așa că acest tranzit îți priește și când este direct, dar și când este retrograd. În schimb, sunt câteva aspecte la care merită să fii atent până în noiembrie.

Gândește-te, din martie până în prezent, cum au fost relațiile cu frații, cu surorile, cu vecinii, cu oamenii apropiați, cu verișori. Totodată, ia în calcul și faptul că te-ai bazat foarte mult pe banii pe care i-ai scos din muncă. Ai putea să te gândești la cum să faci acești bani să muncească în folosul tău.

De asemenea, cu Saturn retrograd în Casa a 3-a, este un moment bun să înveți, să reiei ceva ce ți-ai dorit să înveți și nu ai avut timp.

Din această lună, poți să te apuci să înveți și să studiezi un anumit domeniu ori o limbă străină. O să crezi că nu se mai poate altfel.

Poți să aplici acest sfat în orice domeniu, fie că este vorba despre gătit, tricotat, grădinărit. Este momentul să îți verifici cu adevărat cunoștințele și să vezi unde îți poți îmbunătăți abilitățile.

Este adevărat că vei fi mai tăcut și nu o să ai cea mai mare dorință să comunici. Mai degrabă, ar trebui să acorzi acestei perioade de retrogradare în Casa a 3-a a lui Saturn mai multe cărți citite, niște filosofie, pentru că ajută foarte mult.

Poți să te ocupi mai mult de drumurile care trebuie, nu cele superficiale. Poate că în vacanță nu te duci unde ți-ai dori, ci unde se poate.

Citește și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel