Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Pe 17 iunie, Saturn va fi retrograd în Pești. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru nativii Săgetător/cei cu ascendent în Săgetător.

Saturn, supranumit și Lordul Karmei, o să înceapă retrogradarea în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. Această retrogradare începe pe 17 iunie și va dura până pe 4 noiembrie.

Tot ce ai construit începând cu data de 7 martie, când Saturn a început tranzitul în acest semn, o să fie destul de testat pentru o perioadă. O să avem senzația că totul va fi blocat, amânat și încetinit. 

Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Saturn va retrograda în Casa a 4-a. Și își dorește să te ancorezi foarte mult. Încă din martie anul acesta, tranzitul lui Saturn prin Casa a 4-a vrea să îți găsești o bază, un loc sau o fundație pe care să te așezi.

Putem vorbi despre o casă, despre mutatul în altă parte sau despre construirea unei familii. Sau, deopotrivă, poți relua discuțiile cu familia în care te-ai născut. Pentru că Saturn în Casa a 4-a mai poate aduce și următoarele situații. Mai îmbolnăvește o persoană dragă sau face o persoană din familie să sufere din punct de vedere financiar. De aceea, poți fi nevoit să te implici și să ajuți.

Și în familia ta se pot întâmpla tot felul de situații, dar și în cea a partenerului. Poți auzi tot felul de vești neplăcute.

În momentul în care se petrec tot felul de lucruri în exterior, de ce ai tu nevoie? De nimic altceva decât de o bază. De un loc în care să mergi și să te încarci. De un refugiu și de un acasă interior.

Casa a 4-a este una cardinală. Orice planetă care ajunge aici, are dublă putere. Așa că Saturn poate să întârzie orice, de la mutarea într-o nouă casă, până la formarea unei familii.

O să simți că lucrurile se mișcă uneori cu viteză unui melc. Însă, Saturn poate fi considerat un dar. Atunci când se mișcă încet și în reluare, ai timp să îți dai seama de niște greșeli pe care le-ai făcut din martie încoace.

Îți recomandăm să vezi și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel