Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 17 iunie, Saturn își va începe retrogradarea în semnul Peștilor. Vezi cum îi influențează acest tranzit pe nativii Scorpion sau cei cu Ascendent în Scorpion!

În curând, Saturn, numit și Lordul Karmei, o să înceapă retrogradarea în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. Retrogradarea începe pe 17 iunie și va dura până pe 4 noiembrie.

Așadar, tot ce ai construit începând cu data de 7 martie, când Saturn a început tranzitul în acest semn, o să fie destul de testat pentru o perioadă.

Ca de obicei când vorbim despre retrogradarea unei planete, o să avem senzația că totul va fi blocat, amânat și încetinit. 

De fapt, Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Și își dorește să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură, practic, cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, Saturn va retrograda în Casa a 5-a. Ținând cont și de faptul că îl ai și pe Jupiter în Casa a 7-a, este clar că o să privești altfel relațiile în care te afli. 

Dintr-o dată, nu mai ești atât de iubăreț, de afectuos, de romantic, pentru că îți dai seama că de fapt, nu te ajută la nimic. Sau ai trecut prin niște situații din martie și până acum în care ai visat cu ochii deschiși și ți-ai dat seama că nimic nu are de-a face cu realitatea.

Saturn retrograd vrea să te învețe că fericirea ta nu este obligația celuilalt, ci doar a ta. Astfel, cu cât vei căuta la alții fericirea, cu atât nu o vei găsi.

Saturn în Casa a 5-a poate să fie destul de neplăcut. Îți poate aduce aminte de momentele din copilărie în care, poate, nu ai primit atenție, iubire și disponibilitate. De asemenea, te poate face să fii destul de dur cu tine, să te critici, să te judeci destul de tare.

În cazul în care ți-ai făcut bine treaba, același Saturn poate să vină cu ceva nou în viața ta. De ce nu, poate chiar cu un copil. Pentru că vrea să te faci fericit, ca să atragi același lucru, să construiești.

Sau poți să îți găsești noi pasiuni de care să te ocupi. Însă, tematica legată de copii este foarte importantă.

Îți recomandăm și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel