Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Pești/Ascendent în Pești?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 17 iunie, Saturn va fi retrograd în Pești. Află ce aduce acest tranzit pentru nativii Pești/cei cu ascendent în Pești.

Saturn, supranumit și Lordul Karmei, o să înceapă retrogradarea în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. Această retrogradare începe pe 17 iunie și va dura până pe 4 noiembrie.

Tot ce ai construit începând cu data de 7 martie, când Saturn a început tranzitul în acest semn, o să fie destul de testat pentru o perioadă. O să avem senzația că totul va fi blocat, amânat și încetinit. 

Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Ei bine, Saturn o să retrogradeze în semnul tău. Este foarte simplu când Saturn retrogradează în semnul nostru, așa că astrologul are niște direcții clare și simpliste pentru tine.

Mergi la medic dacă ai probleme sau vrei să îți faci analize. Încearcă să pui pe primul loc sănătatea ta fizică, dar și cea mintală. Este clar că Saturn vine cu niște limite și te poți trezi cu anumite dureri, indiferent de vârsta pe care o ai. Și flexibilitatea are de suferit.

Cei care au neglijat sănătatea, vor avea ceva de furcă, în timp ce acele persoane care s-au ocupat de analize și tratamente se pot bucura de o perioada bună.

Sunt vizate și relațiile, pentru că Saturn face opoziție la Casa a 7-a. Apar anumite frecușuri sau întârzieri. Trebuie ca ambii parteneri să depună un efort în această direcție. Negocierea trebuie să existe aici, pentru că altfel, Saturn poate face ravagii din punct de vedere relațional.

Ce mai face Saturn? Te face să petreci mai mult timp în propria companie. Posibil să nu mai ai același chef de ieșit la evenimente sau de petrecut timpul cu toată lumea. Te face mai selectiv. Totodată, s-ar putea să te îmbătrânească un pic și să te facă să te îmbraci, machiezi și coafezi diferit, în cazul femeilor.

Nu îți mai lasă chef de bârfe și de pierdut timpul cu prostii, de fapt. 

De asemenea, Saturn în Casa I îți mai dă câte un necaz cu cineva drag. Fie că se îmbolnăvește sau are diferite probleme, tu vei fi preocupat. Vei dori să fii responsabil. Pentru că Saturn vine cu pragmatism, seriozitate sau responsabilitate.

Și joburile sunt vizate. Este posibil să te trezești că îți dorești să faci altceva. Să realizezi că nu ești în locul în care trebuie.

Ai grijă în ce te bagi la serviciu, pentru că orice faci, va fi de durată.

Poți să vezi și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel