Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 17 iunie, Saturn își va începe retrogradarea în semnul Peștilor. Vezi cum îi influențează acest tranzit pe nativii Vărsător sau cei cu Ascendent în Vărsător!

În curând, Saturn, numit și Lordul Karmei, o să înceapă retrogradarea în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. Retrogradarea începe pe 17 iunie și va dura până pe 4 noiembrie.

Așadar, tot ce ai construit începând cu data de 7 martie, când Saturn a început tranzitul în acest semn, o să fie destul de testat pentru o perioadă.

Ca de obicei când vorbim despre retrogradarea unei planete, o să avem senzația că totul va fi blocat, amânat și încetinit. 

De fapt, Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Și își dorește să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură, practic, cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn este guvernatorul tău și se află în Casa a 2-a, din luna martie a acestui an. Pe 17 martie, urmează să retrogradeze în aceeași casă. Din martie și până acum, în ce fel ai stat cu banii?

De ce întrebăm asta? Când Saturn este în Casa a 2-a, nu mai avem acces la finanțele pe care le aveam înainte sau vine un moment bun pentru a face o investiție. Deci, din acea lună, nu înseamnă că nu ai mai primit același salariu sau o mărire, dar pur și simplu nu îți mai ajung banii.

Ori, descoperi că ai cam cheltuit aiurea sumele de bani avute. Acum, cu Saturn retrograd, ai face bine să faci o curățenie clară în aceste finanțe. Și să încerci să mai faci niște economii, să găsești un raport calitate-preț când vine vorba de produse. 

Este foarte important, cu Saturn retrograd în Casa a 2-a, să mai restrângi din cheltuieli și să încerci să trăiești cu mai puțin. Asta nu înseamnă că nu mai pui preț pe calitatea produselor cumpărate.

De asemenea, este recomandat să cheltui banii doar pe ceea ce contează cu adevărat. Ce vrea, concret, Saturn retrograd? De exemplu, dacă îți cumperi o haină, să alegi un model clasic, care nu se demodează și nu ține cont de tendințe.

Învață și să negociezi mai mult pentru tine, să faci un fond de economii, să găsești o stabilitate economică.

O să îți facă bine să îți reajustezi stilul de viață. Plătește-ți datoriile și ocupă-te de lucruri serioase.

Ai grijă și la modul în care te vinzi, în care îți dai valoare, mai ales când mergi la un interviu pentru un loc de muncă.

Axează-te pe educația financiară până în noiembrie. 

Îți recomandăm și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel