Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Rac/Ascendent în Rac?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

La 17 iunie, Saturn va fi retrograd în Pești. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru nativii Rac sau cei cu ascendent în Rac.

În iunie, Saturn își va începe retrogradarea în Pești, ultimul semn din zodiac. Trebuie să știi că Saturn va fi retrograd de pe 17 iunie, până la 4 noiembrie.

Tot ce ai construit de la data de 7 martie, când Saturn și-a început tranzitul în acest semn, va fi destul de testat pentru un timp.

Când vorbim despre retrogradarea unei planete, avem senzația că totul este blocat, amânat și încetinit. 

Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Și își dorește să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură, practic, cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Saturn va retrograda în Casa a 9-a. În acest sens, toate examenele pe care le-ai avut din martie până în prezent, trebuie reluate. Saturn este cel care îți mai oferă o șansă.

În cazul examenelor, această planetă aduce beneficii. Dacă ai de dat o corigență, dacă ți-ai învățat lecția, vei depăși acest moment cu brio. Treci examenele fără probleme.

Dar dacă nici acum nu ai învățat, nu va fi de bine. Este clar că în această situație, trebuie să mai ai răbdare și să nu te frustrezi prea tare. 

De asemenea, cu Saturn în Casa a 9-a, toate chestiunile juridice, legale, sunt întârziate și blocate. Descoperi că mereu ai nevoie de ceva în plus. 

Ține cont de faptul că poți fi des pus pe drumuri, tocmai din aceste motive, fie că îți lipsește un act, fie că ai uitat de un dosar.

În final, să nu uităm nici de faptul că a 9-a Casă ține și de călătorii. Dacă ți-ai setat, de exemplu, un concediu sau o vacanță, fie că este pe plan personal sau pe plan profesional, trebuie să știi că lucrurile sunt cam complicate pe drum sau la fața locului.

Și aici pot exista amânări sau mici întârzieri care nu îți vor fi pe plac. Saturn retrograd în Casa a 9-a împiedică puțin călătoriile.

Relația ta cu tot ce înseamnă credință, religie, va avea de suferit. Până în noiembrie, poți trece prin niște teste extraordinare, care te fac să îți dai seama dacă nu cumva ai fost prea fanatic sau din contră, dacă nu ai crezut în nimic.

Citește și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel