Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 aprilie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Sezonul Berbecului vine cu darurile sale specifice pentru fiecare zodie şi ascendent, în funcţie de casa pe care o luminează intrarea Soarelui în acest semn de foc pasional. Ce ne aduce perioada 20 martie - 20 aprilie? 

Este vorba de intrarea Soarelui în Berbec, care se produce pe 20 martie - ne aducem aminte că atunci este şi echinocţiul de primăvară - şi stă acolo până pe 20 aprilie. Adică începe zodia Berbec. Toţi copiii care se nasc în această perioadă sunt Berbeci.

De data aceasta, acest sezon nu este unul simplu. Soarele se va întâlni cu Jupiter pe 12 aprilie, considerată cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic. 

Pentru fiecare dintre noi, intrarea Soarelui în Berbec va activa un  domeniu din viaţă.

Imaginaţi-vă că aveţi o casă cu 12 camere şi fiecare cameră reprezintă un domeniu din viaţa voastră. Când Soarele intră într-un semn, se activează casa respectivă, de data aceasta casa Berbecului.

Ca să dau un exemplu: Berbecul este primul semn, Taurul este al doilea. Pentru Taur, Berbecul reprezintă casa a 12-a. Pentru Săgetător, avem aşa: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti şi Berbec. Deci avem a cincea casă care va fi activată de intrarea Soarelui în Berbec.

Intrarea Soarelui în Berbec presupune prospeţime, noutate, energie, forţă, impuls, viaţă pentru că, după ce a fost Soarele în Peşti şi am hibernat, intrarea Soarelui în Berbec activează, scoate la lumină. Soarele în Berbec aprinde lumina în camera respectivă.

Berbec/Ascendent în Berbec

În primul rând, la mulți ani! Timp de o lună, te vom sărbători! Soarele se simte foarte bine în semnul tău! Prin tine, ne aduce primăvara. Vei primi o porție sănătoasă de energie, forță, vitalitate, chef de viață, curaj, dar și furie. Și nu uita un lucru! Soarele se apropie de Jupiter! Deci profită de acest lucru. Ne vom mai întâlni cu acest aspect peste vreo 12 ani! Este cazul să schimbi garderoba, frizura și obiceiurile. Ai nevoie să atragi atenția asupra ta!

Taur/Ascendent în Taur

Soarele intră în casa a 12-a. Astrele îți recomandă să îți planifici timp pentru tine. Pentru introspecție, meditație sau rugăciune. Ai nevoie de pace, de acceptarea trecutului și de ce să nu recunoaștem, de încărcarea bateriilor. Bogăția interioară nu poate fi comparată cu nimic. De asemenea, este cazul să te preocupi de sănătatea ta sau a celor apropiați. Nivelul de energie va fi mic, așa că nu trage de tine. Prioritizează odihna și somnul!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a unsprezecea. Timp de o lună îți vei face numeroase planuri. Dar hei, de ce nu ai face-o! Jupiter este și el acolo și adoră îndrăzneala, încrederea și un pic de exagerare din când în când. Popularitatea ta va crește. Relațiile sociale se îmbunătățesc, te vei întâlni cu prietenii sau îți vei face alții noi. Este posibil să fii mai apreciat și la locul de muncă. 

Rac/Ascendent în Rac

Soarele întră în casa a zecea, a carierei. Reflectoarele vor fi asupra ta! Orice vei face, va deveni cunoscut într-o secundă. Deci puțină grijă! Că și boacănele pot aduce celebritate. În altă ordine de idei, este foarte important să te pui bine cu șefii, să ieși în față, să faci ceva pentru poziția ta în societate. Te vei demonstra a fi mai autoritar. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele se mută în casa a noua și îl acompaniază pe Jupiter în drumul său. Începe o lună potrivită pentru călătorie, studiu, filozofie, religie, obiective pe termen lung. Dacă lași egoul să se odihnească, vei întâlni persoane cu experiență și înțelepciune care te vor învăța o sumedenie de lucruri uimitoare. Trebuie doar să fii deschis și să accepți că nu le știi tu pe toate.  

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele se mută în casa a opta. Vei observa că vei fi mai controlat de frici și angoase. Dar curajul adevărat nu stă în a te feri de acestea, ci în a le gestiona în mod corect. Că nu există om fără frică! Astrele îți recomandă să te focusezi pe resursele tale și ale partenerului. Sau pe unele investiții. Siguranța materială pe termen lung este prioritatea ta. Nu uita și de taxe, impozite sau facturi neplătite!

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele se mută în casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. Și aduce mai multe scenarii. Avându-l și pe Jupiter implicat, putem spune că aceia singuri pot avea mai multe șanse de a cunoaște posibili parteneri. Trebuie doar să fie mai deschiși și încrezători. Cei care sunt deja într-o relație în care a intervenit blazarea pot prelua inițiativa astfel încât să schimbe ceva. Iar cei care au avut nevoie de momentul potrivit de a lua o decizie în ceea ce privește o despărțire, iată că până 20 aprilie astrele îi împinge de la spate. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele se mută în casa a șasea. Și știi ce înseamnă asta? Că efectiv nu vei avea timp nici să respiri. Muncești mult, te ocupi și de o sumedenie de treburi gospodărești sau chestiuni administrative și te implici în problemele apropiaților. Hărnicia este bună, dar nu îți ridică nimeni statuie. Sezonul Berbecului îți arată că prioritatea ta este gestionarea stresului și nu negarea lui. Ar fi cazul să începi să te ocupi de sănătatea ta. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele se mută în casa a cincea și i se alătură lui Jupiter, guvernatorul tău. Și astfel, vei avea numeroase motive de bucurie. Dar depinde și de tine, adică să fii mai atent la partea plină a paharului. Și să nu te victimizezi de ceea ce ți se oferă. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți, de altfel nu ar strica să te joci cot la cot cu ei. Romantismul, flirtul, pasiunile. Toate acestea vor fi la ordinea zilei și puțin exagerate. Dar bucuria ta va fi molipsitoare!

Jupiter în Berbec aduce prospețime, curaj și furie. Află cum schimbă lumea acest tranzit până pe 16 mai

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele se mută în casa a patra. Și începe un sezon nemaipomenit pentru curățenia de primăvară. Sau pentru redecorare și reparații. Ai nevoie de mai multă lumină sau mai mult spațiu. Poate îți cumperi nouă casă. Sau îți găsești o altă chirie. Reflectoarele se vor duce și pe viața de familie, pe relațiile pe care le ai cu rudele. 

Vărsător/Ascenendent în Vărsător

Soarele se mută în casa a treia. Cum este și Jupiter pe acolo, mintea îți merge de minune! Bagajul tău de idei crește de la o zi la alta, dar atenție că nu trebuie să le lași așa. Este cazul să și pui măcar una în practică. Ai un dor de ducă de neegalat! Vei simți nevoia să te miști permanent, să comunici, să interacționezi cu tot felul de persoane. Vei avea replicile potrivite la momentul potrivit! Și atâta timp cât nu vei avea un ton agresiv, totul va merge de minune!

Pești/Ascendent în Pești

Soarele se mută în casa a doua. Și îți atrage atenția asupra faptului că ești cam superficial în ceea ce privește cheltuielile. Jupiter tranzitează aceeași casă și te face să crezi că bugetul tău nu se poate epuiza. Ei bine, nu este chiar așa! Este important să fii generos cu tine și cu alții până pe 20 aprilie, dar într-un mod mai deștept. Este cazul să îți reconfigurezi strategia financiară. Și să începi să apreciezi banii făcuți din muncă proprie. 

Îți recomandăm și Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel