Ce aduce sezonul GEMENILOR pentru fiecare Zodie/ Ascendent până pe 21 iunie. „O efervescență uimitoare”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Gemenilor pentru fiecare dintre noi. Intrarea Soarelui în Gemeni vine cu o gură de aer proaspăt și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii pentru fiecare zodie și ascendent mai jos:

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Ce aduce Sezonul Gemenilor între 21 mai – 21 iunie?

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 3-a, dat fiind faptul că e și Mercur retrograd, vă veți lovi de acte, de chestiuni administrative, posibile examene și drumuri. Casa a 3-a vorbește despre comunicare, acte, documente, zona administrativă, deci aveți grijă la tot ce ține de acest plan și tratați-l cu seriozitate, mai ales când vine vorba despre chestiuni financiare.

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele se duce în casa a 2-a și veți fi preocupat de bani, de venituri, de cheltuieli. E posibil să nu mai vreți să cheltuiți banii, sau să îi cheltuiți diferit. Vă lăudați, vă valorificați, e posibil să negociați pentru un salariu mai bun. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele intră în semnul vostru, vă aduce vitalitate, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru voi e o perioadă de retragere, nu veți ieși foarte mult. Casa a 12-a în care intră Soarele este una care ține de retragere. Aveți grijă la somn, la tot ce înseamnă stil de viață. Evitați să stați în preajma persoanelor toxice. Nu insistați să îi salvați sau să vă sacrificați.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele vă duce în casa a 11-a și veți avea acces la evenimente, oameni, perspectivă nouă asupra vieții, veți dori să vedeți și alți oameni. S-ar putea să existe schimbări, acum vă duceți aici, acum acolo. Aveți nevoie să fiți puși pe gânduri. Nu luați nimic personal din ce se întâmplă cu prietenii.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru voi este o perioadă importantă. Aveți reflectoarele puse pe casa carierei. Se produc anumite schimbări ierarhice. Faptele voastre de la locul de muncă vor fi mult mai vizibile. E posibil să fiți mult mai apreciați acum. Cu Soarele în casa a 10-a e posibil să prindeți mult curaj și să cereți o mărire de salariu, cereți să fiți avansați. Atenție, totul va deveni mai transparent în viața voastră, se vor vedea lucruri pe care poate că înainte doreați să le ascundeți.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Vă priește, fiind semn de aer. Vă ajută, e o perioadă bună pentru studii, examene. S-ar putea să simțiți nevoia să credeți în ceva. S-ar putea să vă reluați principiile și valorile. Să vedeți în cine credeți și mai ales, de ce credeți. O să vă gândiți cum să faceți să vă fie mai bine.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Până pe 21 iunie trebuie să vă gândiți care e relația voastră cu instituțiile financiare. Poate trebuie să discutați despre moșteniri, pensii, de oamenii care depind de voi sau de care depindeți voi din punct de vedere financiar. Începe și o perioadă în care aflați secrete. Nu le dați mai departe. Aveți grijă, nu vă faceți scenarii, nu fiți paranoici.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se duce în casa a 7-a, îl aveți pe Jupiter în casa a 5-a, deci puteți cunoaște oameni interesanți dacă sunteți singuri. Dacă sunteți într-o relație care nu funcționează, puteți să o rupeți sau, de ce nu, să o îmbunătățiți. Mult flirt, aventuri, pasiune, dar și iubire de sine, asta vă așteaptă. Aveți grijă la toate chestiunile legale, la tot ce înseamnă juridic. „Pe partea relațională e o efervescență uimitoare”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Multă muncă, să nu credeți că dacă aveți niște sarcini luni, ele vor rămâne așa, deoarece marți s-ar putea să aflați că mai aveți încă serie. Soarele în Gemeni nu prea o să va lase să vă faceți ordine în priorități. Va trebui să vă împărțiți cum veți putea. Stilul vostru de lucru s-ar putea să îi influențeze și pe ceilalți. Va fi un pic de haos acolo. Aveți grijă la cum echilibrați viața personală cu cea profesională. Începe o perioadă bună să vă luați un animal de companie dacă doriți.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru voi Soarele prin casa 5-a aduce bucurie, veselie, joc. Nu e nevoie să fii copil ca să te joci și să creezi. Relația cu copiii va fi importantă. Puteți să vă înscrieți la un curs pe care vi-l doreați de mult timp, puteți să dansați, să mergeți în parc, să faceți sport, să profitați de vremea bună. O să vă relaxați.

Pești/ Ascendent în Pești

Familia vă ajută. Iubirea pentru părinți înseamnă să faceți să vă fie și vouă bine. Sentimentul de mulțumire nu este să le luați lucruri, nici să faceți lucruri exagerate pentru ei, ci să vă faceți să vă fie vouă bine. Să aveți grijă de voi. Aveți grijă la chestiuni legate de gospodărie, reparații, schimbări.

Urmăriți mai jos întreaga emisiune!

ați citit și despre cum poate astrologia să prezică moartea? Detalii chiar aici!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel