Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 iulie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Sezonul Racului. 

Până pe 23 iulie ne vom bucura de sezonul Racului. După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei.

Și în 2023, Soarele din Rac va face o sumedenie de aspecte pozitive: trigoane cu Saturn și Neptun(ambele în Pești), sextil cu Jupiter din Taur. Se va lovi pentru ultima dată și de o opoziție cu Pluto retrograd, dar nu sunt motive de îngrijorare. Până pe 23 iulie, ați face bine să vă ocupați de treburile din casă sau proiectele de la serviciu. Pentru că după această dată, vom avea chef doar de vacanță și distracție. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele tranzitează casa a 4-a, a familiei și a rădăcinilor. E vorba despre casa ca imobil, dar și despre refugiul vostru interior. Adică despre acasă, și la propriu și la figurat. Vor apărea discuții legate cu membrii familiei. Va trebui să stați mai mult acasă, să petreceți timp cu rudele, chiar dacă vă plac sau nu. E posibil ca unii dintre voi să vă doriți să începeți o familie, sau să aveți conflicte cu actuala familie. Mulți se vor gândi că își doresc să se mute, să găsească un loc mai potrivit lor. Este important să vă găsiți sau creați colțul vostru unde să vă retrageți pentru a vă încărca bateriile.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru voi Soarele tranzitează casa a 3-a. Vorbim despre plecări, drumuri, mici vacanțe. Apar discuții, comunicați des cu cei din jurul vostru. E posibil să vă loviți și de unele efecte ale birocrației din cauza examenelor, documentelor, procedurilor. E posibil să aveți întâlniri și discuții cu frații și surorile. Mintea voastră va fi destul de jucăușă. Veți avea un dar oratoric de care ar fi bine să profitați. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele s-a mutat în casa a 2-a. Imaginați-vă o cameră cu toate resursele voastre, cu sertare cu bani, sau mai precis cu banii pe care îi aveți voi în acest moment. Există în perioada aceasta o tendință de a cheltui, de a cumpăra obiecte extravagante, de a cumpăra lucruri ca să-i impresionați pe ceilalți. Asigurați-vă că nu rămân goale sertarele acelea. Soarele s-ar putea să vrea să vă facă să străluciți, iar voi să nu mai aveți cu ce. Faceți tot posibilul să învățați să vă vindeți mai scump.

Rac/ Ascendent în Rac

În primul rând, trebuie să vă spunem “La mulți ani!”. A început sezonul vostru! E ca și cum Soarele e în camera principală, sau luminează intens chiar fațada casei voastre. Așadar o să vreți multă atenție. Vreți să vorbiți cu oamenii, să vă aprecieze, să primiți cadouri, ceea ce e normal, având în vedere că oamenii vă vor sărbători. Soarele vă invită să ieșiți din umbră, să străluciți, să fiți vedetele acestui sezon. Nu vă vor lipsi nici curajul, energia și veselia. 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Soarele intră în casa a 12-a, pentru voi, e ca și cum ați intra, pentru o perioadă, într-un beci. Și nu vă va conveni. Mai ales pentru că aveți oaspeți pe Venus, Marte și Lilith. Dar spre binele vostru, ar fi bine să vă retrageți din când în când. S-ar putea să nu aveți suficientă energie, să nu dormiți bine. Sunteți sensibili, sunteți vulnerabili. Aveți grijă de sănătate, de calitatea somnului. Și uitați-vă dacă nu cumva aveți pe umerii voștri mai multe decât e cazul. Faceți curățenie. Scăpați de chestiile de care ați tot tras și nu au mers. Căci apoi, pe 23 iulie, Soarele intră în semnul vostru și cu cât sunteți mai ușori cu atât vă va fi mai bine.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele tranzitează casa a 11-a. Trebuie să fiți mai oportuniști și să nu vă implicați în nimic până nu obțineți ceva. Soarele va face trigon cu Saturn din casa relațiilor. Ar fi cazul să fiți mai pragmatici și în ale amorului. În plus, veți interacționa cu mulți oameni noi.  Puțin egoism nu strică, țineți minte că totul pornește de la voi. Mergeți la evenimente, dar nu stați pitiți, ci implicați-vă, ieșiți în evidență!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele se va plimba prin casa a 10-a, casa autorității, casa carierei, până pe 23 iulie. E posibil ca, exact în momentul în care plecați în vacanță, să intervină/apară ceva serios la muncă, un proiect nou. Voi trebuie să preluați anumite responsabilități. Aveți grijă pentru că Soarele scoate la suprafață și ce e bun și ce nu în această perioadă. Adică, puteți deveni celebri și pentru o reușită, dar și pentru o boacănă.  

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele se plimbă prin casa a 9-a și vă ajută și pe voi să vă plimbați. Călătoriile vor fi avantajate. Sau aveți chef să vă mutați. E posibil să fie și mult de studiu în această perioadă. Vă pregătiți intelectual pentru ceva, poate aveți examene de dat, sau poate încheiați anumite cursuri. Credința vă va fi încercată. Unii dintre voi vor avea nevoie de a se conecta cu spiritualitatea. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele intră ca într-un fel de cameră secretă cu resurse care mai de care mai interesante. Adică tranzitează casa a opta. E vorba despre bani, mai ales ai celorlalți sau cei la comun, dar și despre sex. Astrele vă recomandă să vă veți analizați relațiile cu instituțiile financiare, să vă verificați ratele, creditele, dobânzile, taxele, impozitele. Veți fi mai atenți și în zona sexualității. Se pot discuta și rezolva anumite frustrări. Sexul și banii au mare legătură și în astrologie ca și în viață.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele pune reflectoarele pe casa a 7-a. Cei singuri vor simți nevoia să cunoască pe cineva. Cei care au probleme în relație le vor vedea în mod exagerat, vor avea tendința să dramatizeze. Așteptați ca partenerul să facă ceva. Să se întâmple ceva. Cum Soarele va face aspecte bune cu Jupiter din casa a cincea și Saturn din casa a treia, astrele vă recomandă să călătoriți, să mergeți la evenimente, petreceri, împreună cu partenerul. Este cel mai bine ca până pe 23 iulie să căutați mereu compania cuiva.  Nu vă priește singurătatea. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cu Soarele în tranzit în casa a șasea, veți avea parte de multă muncă la până pe 23 iulie. Treburi gospodărești, curățenie în casă, le aranjați pe toate. Vi se pare că munciți mult și nu apare niciun rezultat și vă enervați pentru că trebuie să faceți și treaba partenerului, iar de aici apar reproșuri și certuri. Multă muncă și la serviciu, aveți grijă la sitlul de viață, la ce mâncați, la sănătate. Și bineînțeles, nu puteam să nu vă zicem de gestionarea stresului. Va fi o adevărată problemă. 

Pești/ Ascendent în Pești

Sezonul Racului vine cu bucurie la voi. Soarele tranzitează casa a cincea, a iubirii și a aventurii. Trebuie să profitați din plin de sezonul festival. Romantismul vă dă târcoale. Veți fi super creativi și vă veți ocupa de pasiunile voastre. Cei care au copii vor petrece clipe minunate cu aceștia. Vă bucurați de viață, nu vă pasă de ce spun ceilalți. Și încă ceva: veți fi foarte competitivi!

Citește și Horoscopul banilor. Ce rezervă a doua jumătate a anului 2023 pentru fiecare zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel