Horoscopul banilor. Ce rezervă a doua jumătate a anului 2023 pentru fiecare zodie?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

A doua jumătate a anului va produce multe schimbări din punct de vedere financiar. 

Pe 16 mai, Jupiter(Marele Benefic) a intrat în Taur(semnul resurselor). Ce ne îndeamnă? Să ne gândim în mod constant la a monetiza. Să avem ca principala bază stabilitatea, dar să avem încredere și în alte acțiuni. Să investim, dacă ne dorim să câștigăm.

Pentru că Jupiter stă aproximativ un an în fiecare semn zodiacal, avem destul timp să ne bucurăm de acest tranzit. De regulă, când avem un tranzit de-al lui Jupiter, acesta aduce posibilități, abundență și creștere. Însă nu doar atât, vrea să îți arate și că mai ai ceva de muncă. Să nu uităm că orice poate să devină și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Așa că Jupiter poate fi la extreme, amplificând și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Deci, discutăm și despre câștig, productivitate. Ne vom întâlni mai des și cu verbele a avea, a deține. Punem accent și pe economii, dar nu neglijăm nici investițiile. 

Jupiter va face un sextil cu Saturn în perioada următoare, ceea ce înseamnă că avem șansa de crea noi proiecte care să ne ofere stabilitatea financiară. 

Berbec

Teoretic, ești printre cei mai avantajați din punct de vedere financiar, din 2023! De ce? Jupiter se află exact casa banilor pe parcursul întregului an. Vei avea parte de multe oportunități de creștere a veniturilor. Mai ales a celor din muncă proprie. Salariu îmbunătățit, prime, bonusuri. Este important să îți conștientizezi valoarea și să înveți să te vinzi mai bine. Ar fi recomandabil să îți deschizi și un cont de economii dacă nu ai făcut-o până acum. Dar practic, Jupiter va retrograda și va sta în apropierea lui ceea ce înseamnă că vei avea parte de numeroase cheltuieli suplimentare. 

Taur

Jupiter, Marele Benefic, te vizitează tot anul! Vei fi sprijinit să începi noi proiecte, să găsești un nou loc de muncă, să îți găsești o pasiune pe care să o monetizezi. Cu alte cuvinte, prospețimea va fi cea care va genera venituri. Dar și educația și dezvoltarea personală. Jupiter este recunoscut pentru oportunitățile pe care le oferă. Dar știi cum e: Universul îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. Deci lasă lenea!

Gemeni

Este cazul să devii mai calculat. Spun asta pentru că s-ar putea să întâlnești unele probleme. Iar acestea vor fi precum o sugativă pentru buzunarul sau contul tău. Cu Jupiter în casa a 12-a, trebuie să înveți să trăiești cu mai puțin. Pierderile suferite nu sunt cauzate doar de neputința ta, ci și a celor dragi. De asemenea, între 23 iulie și 4 septembrie va trebui să ai mare grijă la negocieri. Este o perioadă bună pentru a învăța cum să faci mai mulți bani, dar depinde ce și cu cine. 

Rac

Cu Jupiter în casa a 11-a, cu siguranță vei vedea roadele eforturilor de anul trecut. Acest tranzit va fi destul de avantajos pentru cei care au afaceri, mai mici sau mai mari. Retrogradarea lui Venus în perioada 23 iulie - 4 septembrie se va petrece în casa banilor. Poți da lovitura sau poți face cea mai proastă investiție! Mai ales când este vorba de modă: haine, accesorii, bijuterii. Ți-aș recomanda să amâni achizițiile importante după. Prietenii vor sări în sprijinul tău. Și vei descoperi că ai și unii protectori.  

Leu

Cu Saturn în casa a opta, și retrograd între 17 iunie-4 noiembrie, vei trece prin multe sperieturi. Frica de sărăcie te va acompania permanent. Și asta pentru că va trebui să te bazezi doar pe tine. Vei întâmpina probleme în obținerea de fonduri din partea instituțiilor financiare sau a celor provenite în urma moștenirilor. De asemenea, trebuie să fii mai riguros cu plata taxelor și a impozitelor. Dacă vrei venituri în plus, trebuie să iei în considerare educația și călătoriile. Ușor ușor, vei începe să monetizezi noile cunoștințe.

Fecioară

Venus, guvernatoarea banilor pentru tine, va retrograda între 23 iulie-4 octombrie. Vor apărea pierderi, tentații mari și tendința către exces de zel. Mai exact vei încerca să acoperi un gol sufletesc cu lucruri. Încearcă să nu intri în relații în care să fii cel care se sacrifică din punct de vedere financiar. O călătorie îți poate schimba perspectiva asupra banilor cum nici nu te gândești. 

Examenele la care sunt supuse toate zodiile până în ianuarie 2024. Prin ce teste vor trece?

Balanță

Ești printre cei favorizați de astre în 2023! Jupiter tranzitează casa a opta, iar Saturn a șasea. Munca și eforturile tale vor fi răsplătite. Te vei descurca și singur, dar vei fi susținut financiar și de către apropiați. Poți face o investiție serioasă. Negocierile cu instituțiile de profil vor aduce rezultate bune. Un an bun pentru a achita o datorie sau pentru a obține un credit avantajos. Unii dintre vor găsi resursele necesare pentru a începe sau vinde o afacere. 

Scorpion

Este clar! Până la final de an și nu numai, gândul tău numai l abani nu este! Cu Jupiter în casa a șaptea, viața personală va fi prioritară. Și chiar dacă te vei teme din punct de vedere financiar, să știi că lucrurile se vor aranja de la sine în favoarea ta. Cu Saturn în casa a cincea, ești dispus să abordezi o atitudine serioasă. Vei cheltui sume importante de bani doar pentru cei dragi sau pentru achiziții durabile. 

Săgetător

Nu te poți plânge, dar nici nu te poți lăuda! Tot timpul vor apărea apărea multe cheltuieli, mai ales legate de chestiunile gospodărești și imobiliare, și vei începe să îți faci numeroase calcule. Îngrijorarea te va acompania. Astrele îți recomandă să fii pregătit să cheltuiești sume importante pentru sănătatea ta, a celor dragi și pentru schimbarea stilului de viață.

Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce trebuie să știi despre zodia ta?

Capricorn

Jupiter stă până la final de an în casa a cincea. Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se întâmple! Astrele vor ca tu să te pui pe primul loc și să îți dorești să cheltuiești și pentru propriul răsfăț. Și dacă vei avea planuri în acest sens, banii vor veni. Cu cât ești mai fericit în 2023, cu atât conturile tale vor fi mai pline. Deci depinde mult de tine, nu de alții. Dar atenție! S-ar putea să arunci cu banii în stânga și dreapta încercând să impresionezi o persoană. 

Vărsător

Cu Saturn în casa a doua, a banilor, unde va sta, ține-te bine, până în 2026, nu avem neapărat vești bune. Cred că ți-ai dat și tu seama din martie și până acum că lucrurile nu mai sunt la fel. Că nu mai beneficiezi de aceleași sume. Este adevărat, ai făcut numeroase investiții, dar este cazul să apelezi la responsabilitate și maturizare. Saturn vrea limite, vrea plan de economisire, vrea eficientizare, să te gospodărești cu mai puțini bani. Și să te și la viitor. 

Pești

Saturn a intrat în semnul tău și te obligă să te maturizezi pe toate planurile. Este posibil să preiei responsabilitatea pentru unele persoane din familie. Iar veniturile tale să se împuțineze. Alți nativi vor dori să investească într-o nouă formă de educație, deci alte cheltuieli. Alții își vor oficializa relația sau se vor muta la casa lor. Cu alte cuvinte, nu mai poți arunca banii în stânga și dreapta, după un impuls de moment. Viața te va obliga să cauți cea mai bună ofertă calitate-preț. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel