Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce trebuie să știi despre zodia ta?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Există trăsături pe care merită să le cunoști despre semnul tău zodiacal. Află care sunt!

Berbec

Primul semn zodiacal ne atrage atenția asupra coarnelor Berbecului, mai ales că acest semn guvernează capul și fața.Se spune că este imaginea imploziei și exploziei spiritului. Fiindcă Berbecul este un semn cardinal, de foc, redă energia începutului, încrederea în propriile forțe, dar și o atitudine idealistă și entuziastă. Nativul Berbec are o imensă dragoste pentru libertate. Este neobosit, dar și impulsiv, având un spirit activ, fiind guvernat de planeta Marte. Vezi aici informațiile complete despre Berbec.

Taur

Taurii se dovedesc a fi pragmatici, sensibili și realiști, la bază. Totuși, aceste trăsături nu le elimină latura spirituală, pentru că poți observa că sunt primii care vin în ajutorul celor aflați la nevoie. Își pot arăta cu ușurință natura blândă în raport cu ceilalți. Taurul este, cel puțin simbolic, condus de Pământ si guvernat de binecunoscuta Venus. Este cunoscut ca fiind semnul plăcerilor, semnul abundenței, al acumulării de bunuri. Vezi aici informațiile complete despre Taur.

Gemeni

Imaginativ și căutător neobosit, acest semn de aer știe bine că este posibil să crezi în nevăzut și înțelege că baza multor religii și practici spirituale nu trebuie să fie înrădăcinată în nicio logică universală.Gemenii caută în mod constant sensul și, la fel cu personalitatea lor duală, este la fel de probabil să găsească acest sens într-o plimbare sau într-un sanctuar. Se pricep foarte bine în ceea ce privește latura lor spirituală, dar adesea au nevoie de liniște și singurătate pentru a face acest lucru. Vezi aici informațiile complete despre Gemeni.

Rac

Intelectual, emoțional și loial, acest semn de apă poartă sentimente adânci. Racul iubește misterul și întrebările din jurul spiritualității și se mulțumește să exploreze acel mister chiar dacă nu există „răspunsuri”. Deși intelectual, Racul acordă mai multă pondere emoțiilor decât gândirii raționale. Racii pot găsi spiritualitatea oriunde și sunt deosebit de capabili să se adapteze la interior și să comunice cu sinele lor cel mai profund, chiar și în cea mai aglomerată, agitată și plină zi. Vezi aici informațiile complete despre Rac.

Leu

Acest semn își trăiește credințele spirituale în tot ceea ce fac – pentru ei, spiritualitatea este la fel de evidentă în munca lor, precum este într-o practică spirituală. Dacă un Leu este rupt de spiritualitatea lui sau nu trăiește după un ideal creat de sine, este un motiv de nefericire. Ei au nevoie de dezbateri regulate cu sinele lor spiritual și pot găsi meditații ghidate sau adunări spirituale utile pentru a crea responsabilitate. Leul simbolizează nevoia de autoexprimare și putere asupra sinelui, elemente inerente Focului. Vezi aici informațiile complete despre Leu.

Fecioară

Cu o profundă rezervă emoțională, Fecioara se naște cu simțul înnăscut că există mai mult în viață decât ceea ce poate vedea el sau ea. Dar Fecioarele sunt, de asemenea, raționale și concentrate pe știință, tinzând să se lase cuprinse de motivul din spatele lucrurilor. În timp ce această atitudine orientată spre detalii îi ajută în lumea reală, îi poate face să se simtă obosiți, confuzi și singuri când vine vorba de chestiuni spirituale. Vezi aici informațiile complete despre Fecioară.

Balanță

Acest semn are întotdeauna un simț profund al spiritului și a ceea ce are nevoie, dar acele nevoi sunt adesea înecate în zgomotul cotidian al vieții moderne. Cu cât Balanțele sunt mai ocupate, cu atât au mai multă nevoie de spiritualitate, dar cu atât e mai puțin probabil să-și ofere permisiunea să o găsească. O Balanță găsește spiritualitate peste tot și poate simți conexiuni profunde cu natura. Vezi aici informațiile complete despre Balanță.

Scorpion

Trebuie să știi că un Scorpion trebuie să creadă cu adevărat în ceva pentru a se angaja în acel lucru și, atunci când o face, se implică 100%. Mulți Scorpioni se pot descurca minunat în calitate de lideri spirituali, deoarece alți oameni le admiră angajamentul categoric față de dogmă. Scorpionul crede că religia și spiritualitatea pot fi pasionale și intense și vrea să-și „simtă” spiritualitatea într-un mod cat mai concret. Pentru Scorpion, spiritualitatea este o experiență a întregului corp și, adesea, acesta găsește intensitatea spirituală printr-un exercițiu fizic intens sau o experiență fizică. Vezi aici informațiile complete despre Scorpion.

Săgetător

Săgetătorul este intens! Din acest motiv, caută și dorește să-și folosească mintea, trupul și sufletul în căutarea unui adevăr spiritual. Acest semn vrea să experimenteze spiritualitatea, iar postul, meditația și cântatul îl pot ajuta să fie în contact mai strâns cu spiritualitatea sa. Un Săgetător dorește întotdeauna să creadă și să găsească o putere superioară, dar aceasta poate fi  una la care este părtaș de la o vârstă fragedă, prin intermediul bisericii sau al religiei. Vezi aici informațiile complete despre Săgetător.

Capricorn

Capricornul este un semn practic. Inițial, va fi sceptic la principiile religioase. Însă acești nativi pot fi extrem de spirituali. De obicei, pot face față ca lideri în instituții religioase, deoarece le place perfecțiunea, le place să învețe și știu să privească adânc în textele sfinte. Ba mai mult, Capricornii au multă certitudine dar și o garanție pe care le-o pot oferi posibililor enoriași. Aceste calități sunt extrem de potrivite pentru aceștia. Vezi aici informațiile complete despre Capricorn.

Vărsător

Cum sunt Vărsătorii, din punct de vedere spiritual? Aproape mistici! Au tot timpul întrebări, sunt curioși. Nu se tem să sape adânc în domenii necunoscute. Totodată, nu au nicio teamă în a pune la îndoială autoritatea, așa că s-ar putea îndepărta adesea de la religiile tradiționale, ca să găsească propria spiritualitate. Vărsătorii ar putea fi lideri religioși, fapt care i-ar putea ajuta să găsească multe dintre răspunsurile pe care le caută. Nu se bazează pe ceea ce le spune societatea și adesea, se așteaptă ca și apropiații lor să facă același lucru. Vezi aici informațiile complete despre Vărsător.

Pești

Cum sunt Peștii? Emoționali și intuitivi, fiind mereu atrași de misterele nerezolvate ale universului. Peștii preferă să trăiască în incertitudine când se discută despre întrebările fără răspuns. De asemenea, acești nativi pot fi mari lideri religioși, pentru că văd dincolo de dogme. Sunt interesați de religie și sunt capabili să comunice bine cu adepții lor. Însă, Peștii pot să treacă printr-o criză de credință în momentul în care descoperă că sunt departe de cine își doresc să fie sau că viața lor nu este în concordanță cu standardele lor morale. Vezi aici informațiile complete despre Pești.

Citește și: A doua întoarcere a lui Saturn. De ce este importantă vârsta de 58 de ani? - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel