Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Berbecul?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Află ce ne spune Berbecul, primul semn din zodiac!

Berbecul este primul semn al zodiacului și, ca atare, este cunoscut pentru natura sa îndrăzneață, agresivă și impulsivă.

Vom vorbi despre semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac și despre ce înseamnă asta pentru tine ca nativ Berbec. Vom alege și câteva sfaturi pentru a trăi o viață autentică.

Cine este, de fapt Berbecul? Un semn zodiacal uimitor, care are ambiție nemăsurată. Acest semn se remarcă prin curaj, hotărâre și o atitudine deschisă și pozitivă spre fiecare aspect al vieții. Îi place să fie numărul 1 și înaintează, având ca scop suprem atingerea țintei și câștigarea premiului.

De asemenea, îi face plăcere să urce în topuri și să își facă treaba de fiecare dată corect. Și să vadă și roadele muncii lui.

Pentru că este un semn de foc, la fel cu Leul și Săgetătorul, Berbecul este un semn pasional, încrezător. Ar putea fi un lider nemaipomenit, tocmai grație acestor calități.

Reprezintă un semn astrologic care este asociat cu constelația Berbec, care marchează echinocțiul de primăvară

Simbolistica Berbecului

A apărut ca simbol pentru prima dată în Egiptul antic. El reprezintă capul zeului Amun, considerat a fi conducătorul tuturor zeilor.

Zodia începe în preajma echinocţiului de primăvară, Berbecul reprezentând începutul primăverii, renașterea naturii şi forţa necesară pentru aceasta. Este plasat sub dominaţia planetei Marte, care este semnul forţei şi coordonează puterile naturale. Opusul Berbecului este Balanţa.

Primul semn zodiacal ne atrage atenția asupra coarnelor Berbecului, mai ales că acest semn guvernează capul și fața.Se spune că este imaginea imploziei și exploziei spiritului. Fiindcă Berbecul este un semn cardinal, de foc, redă energia începutului, încrederea în propriile forțe, dar și o atitudine idealistă și entuziastă, completată de bucuria și capacitatea de acțiune.

Nativul Berbec are o imensă dragoste pentru libertate. Este neobosit, dar și impulsiv, având un spirit activ, fiind guvernat de planeta Marte.

Care este greșeala spirituală a Berbecului? Acest semn este în acord cu energia începutului, așa că aduce o dorință majoră de manifestare. Berbecii pot fi puternici și spontani, dar alteori pot fi copleșiți de propria lor energie care poate să devină distructivă.

Cei din zodia Berbec sunt înclinați să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă asta îi face incomozi şi lipsiţi de tact în relaţiile cu ceilalţi.

S-ar putea să posede și o lipsă de chibzuință și de răbdare. Uneori, pot avea ca "păcat" trufia, cel mai adesea manifestată inconștient, fiind dornici de o afirmare extraordinară.

Atitudinea spirituală a Berbecului. Nu degeaba sunt numiți copiii zodiacului, fiind primii care trebuie să își dezvolte adesea maturitatea, dar și simțul responsabilității.

Planeta Marte, sub dominaţia căreia se află, este asociată cu fierul.

De aceea, este indicat nativilor Berbec să consume alimente bogate în fier. Aceștia iubesc mâncarea condimentată, dar trebuie să fie precauţi în consumarea ei. Din dieta lor nu trebuie să lipsească salata, spanacul, urzicile, broccoli, măghiranul, menta, etc.

Vezi şi: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Berbec? Daniela Simulescu: "O reprezintă culoarea roșu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel