Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

De pe 7 martie, Saturn o să înceapă tranzitul în semnul Peștilor, ultimul din zodiac. Descoperă ce va aduce planeta responsabilității și a timpului pentru Balanță sau cei cu Ascendent în Balanță.

În prezent, Saturn se află în Vărsător, unde va sta până pe 7 martie, când își începe tranzitul în Pești.

De la acel moment, ne vom confrunta cu o serie de teste. Saturn este în Vărsător din martie 2020 și ne-a limitat pe partea socială, ținând cont mai ales de pandemie. În acest interval, tot Saturn a fost cel care a concretizat și partea de online, de tehnologie.

Peștii sunt ultimul semn din zodiac, deci reprezintă o încheiere a unui ciclu. Îl putem cataloga drept "ultimul ceas". Cu intrarea lui Saturn în Pești, această planetă este menită să ne arate că am cam exagerat atât cu modul de a trăi, cât și cu obiceiurile noastre. O să devină mai importante și reale schimbările climatice și tot ce ține de încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Vor fi schimbări notabile în acest sens.

Ce reprezintă Peștii? Apă, viață. Cu Saturn în Pești, putem realiza că ni se oferă un ultimatum în multe domenii. Acest semn al zodiacului are legătură și cu sănătatea noastră, cu adicțiile, cu resursele, cu izolarea.

Știm că Saturn este văzut ca un profesor dur și exigent sau ca un băiat rău al astrologiei. El vrea maturizare și lucruri autentice. Pragmatism. Nu îl interesează exagerările. Cere austeritate, timp și îi place să impună limite.

Din acest motiv, semnul Peștilor este foarte interesant. Fiindcă dacă Saturn își dorește limite, dar semnul Peștilor nu le are deloc.

În acest an, ar fi bine să înțelegi că viața nu poate fi controlată în întregime. Apar oameni, dispar alții, se pot strica lucruri prin casă. Din punctul de vedere al dragostei, nu prea știi ce vrei. 

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Saturn iese din Casa a 5-a și întră în Casa a 6-a. Așa că din martie, Saturn nu o să-ți mai dea voie să lenevești sau să te culci pe-o ureche.

Gândește-te puțin la ce s-a întâmplat in viața ta din martie 2020 până acum. Poate ai dorit un copil și nu ai reușit sau poate au existat probleme cu copiii. Dacă nu ești părinte, poate că a trebuit să ai grijă de părinții tăi. Ai avut lecții de învățat, dar odată cu intrarea lui Saturn în Casa a 6-a, lucrurile se vor schimba.

Ce trebuie să faci? Începe prin a nu te victimiza. Ai mai multă grijă de tine și încearcă să te mai pui și pe primul loc. O să-ți facă foarte bine.

Cu Saturn în Casa a 6-a, cel mai probabil nu o să mai poți munci la fel de mult. De luna viitoare, ai face bine să schimbi și rutina, fără să te lași influențat de alte persoane. Lasă deoparte și orele suplimentare de muncă, pentru că te vei aglomera și epuiza inutil.

Totodată, eficientizează-ți programul de lucru. Organizarea și curățenia în viața ta sunt cuvintele cheie pentru Balanțe în luna care urmează.

Pot să apară și vizite la doctor pentru tine sau cei dragi. În plus, poți simți că nu ești apreciat și că nu ai prea multă energie. Evită cât de mult poți frustrările, precum și energiile negative.

Casa a 6-a vorbește și despre colegi. Nu-i considera familie. Poate exista și întârzierea găsirii unui loc de muncă sau simți că trebuie să-ți schimbi domeniul.

Îți recomandăm și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel