Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Din 7 martie, Saturn începe tranzitul în Pești, ultimul semn al zodiacului! Ce aduce planeta maturizării pentru Fecioară sau cei cu Ascendentul în Fecioară?

Saturn este în semnul Vărsătorului până la 7 martie și ne poate schimba major perspectiva asupra lumii. Începând cu această dată, Saturn o să-și înceapă tranzitul în Pești, ultimul semn al zodiacului.

Peștii reprezintă o închidere de ciclu, de aceea îl putem numi și "ultimul ceas". Odată cu intrarea lui Saturn în semnul Peștilor, planeta o să-ți arate că nu mai poți să tragi, că ai exagerat cu obiceiurile tale sau pur și simplu cu modul de trai.

Vor deveni realitate schimbările climatice, topirea ghețarilor sau încălzirea globală. Se impun schimbări notabile pe toate aceste planuri.

Mai mult, Peștii înseamnă și apă, deci viață. Cu tranzitul lui Saturn în Pești, o să ne dăm seama că vom avea un ultimatum în foarte multe domenii. Acest semn are legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas face referire și la modul în care reciclăm, ținând cont de faptul că apele și mările sunt foarte poluate în zilele noastre.

Planeta Saturn este cunoscută precum băiatul rău al astrologiei. Este un profesor dur și exigent, care își dorește maturizare și autenticitate. Vrea pragmatism și nu dă doi bani pe exagerările noastre. Își dorește timp, austeritate și vrea să-și impună anumite limite.

Din acest motiv, semnul Peștilor este extrem de interesant. Pentru că Saturn vrea limite, însă ultimul semn din zodiac nu le are aproape deloc.

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Anul 2023 o să te învețe multe lucruri. În primul rând, o să fii conștient anul acesta de faptul că o relație serioasă și împlinită nu se poate baza doar pe iubire. Și nici pe chimia nemaivăzută, pe fluturașii din stomac sau pe spontaneitate, ori pe senzația pe care o ai când stai în preajma partenerului.

În acest an, nu o să mai poți idealiza pe nimeni, ci pui accent pe angajamente cât se poate de serioase. Și asta pentru că Saturn, planeta maturizării și a limitelor, o să intre pe 7 martie în Casa relațiilor și a parteneriatelor!

Construcția unei relații stabile și sănătoase presupune sacrificii, compromisuri, precum și efort, muncă, răbdare și testarea limitelor. Pot apărea frustrări la acest capitol. Da, 2023 nu o să mai vină la acești nativi cu iubiri ca în filme sau la ce vezi prin cărți. Practic, nu o să mai ai energie să alergi după năluci.

Ai putea să folosești această lună ca să reglezi niște lucruri în relații, dacă este cazul. Îți merge bine în relație sau în căsnicie? Atunci este perfect. Saturn o să vină în martie și te ajută să construiești și mai mult în cadrul cuplului.

Toate aceste informații sunt valabile atât pentru nativii Fecioară care se află în relații vechi, dar și pentru cei care sunt singuri. Pentru unii dintre nativii care sunt căsătoriți, căsnicia poate să devină destul de sufocantă. Alții își pot găsi partenerul potrivit pentru nevoile lor, nu pentru dorințele lor.

Ai în plan un divorț în acest an? Ai face bine să te înarmezi cu multă răbdare și mai ales, să fii pregătit pentru orice scenariu. S-ar putea să vezi cine a fost cu adevărat persoana pe care ai iubit-o. Și cel mai probabil, realitatea nu o să-ți priască atât de mult.

În final, să știi că aceste lucruri sunt valabile și pentru parteneriatele profesionale. Învață că șefii sau colegii nu îți sunt rude ori familie, așa că trebuie să te porți cu ei ca atare. Fii cât mai obiectiv cu putință, ca să nu suferi inutil pe urmă.

Vezi și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Leu/Ascendent în Leu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel