Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Din 7 martie, Saturn o să înceapă tranzitul în semnul Peștilor, ultimul din zodiac. Descoperă ce va aduce planeta responsabilității și a timpului pentru Capricorn sau cei cu Ascendent în Capricorn.

Saturn se află în Vărsător, unde va sta până pe 7 martie, când își începe tranzitul în Pești.

De la acel moment încolo, ne vom confrunta cu o serie de teste. Saturn este în Vărsător din martie 2020 și ne-a limitat pe partea socială, ținând cont mai ales de pandemie. În acest interval, tot Saturn a fost cel care a concretizat și partea de online, de tehnologie.

Peștii sunt ultimul semn din zodiac, deci reprezintă o încheiere a unui ciclu. Îl putem numi "ultimul ceas". Cu intrarea lui Saturn în Pești, această planetă este menită să ne arate că am cam exagerat atât cu modul de a trăi, cât și cu obiceiurile noastre. O să devină mai importante și reale schimbările climatice și tot ce ține de încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Vor fi schimbări notabile în acest sens.

Ce reprezintă Peștii? Apă, viață. Cu Saturn în Pești, putem realiza că ni se oferă un ultimatum în multe domenii. Acest semn al zodiacului are legătură și cu sănătatea noastră, cu adicțiile, cu resursele, cu izolarea.

Știm că Saturn este văzut ca un profesor dur și exigent sau ca un băiat rău al astrologiei. El vrea maturizare și lucruri autentice. Pragmatism. Nu îi pasă de exagerări. Vrea austeritate, timp și îi place să impună limite.

Din acest motiv, semnul Peștilor este foarte interesant. Fiindcă dacă Saturn își dorește limite, dar semnul Peștilor nu le are deloc.

În acest an, ar fi bine să înțelegi că viața nu poate fi controlată în întregime. Apar oameni, dispar alții, se pot strica lucruri prin casă. Din punctul de vedere al dragostei, nu prea știi ce vrei. 

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul semnului tău, iese din Casa a 2-a, a banilor, de unde a fost încă din 2020. Schimbă semnul și trece în Pești. Din acel an, cel mai probabil relația ta cu banii s-a modificat simțitor. Din fericire, semnul Peștilor îți priește, așa că pe tine, intrarea lui Saturn în acest semn din martie nu te afectează așa mult, deci nu este neapărat cazul să te pregătești pentru asta.

Însă, dacă dorești să pui în practică ce ai învățat sau să faci investiții pe termen lung, este un moment bun. Saturn te ajută să descoperi că există și o parte spirituală, pe lângă cea materială.

Mai mult, Saturn în Casa a 3-a îți recomandă să înveți cât mai multe lucruri noi. Să călătorești cu sens. Este un tranzit perfect dacă nu ai realizat un anumit proiect, dacă nu ți-ai finalizat încă vreo lucrare de diplomă sau dacă ai înghețat anumite cursuri. Totodată, sunt încurajate și noile forme de educație.

Anul acesta este bun pentru tine să fii un pedagog.

Reține și că în acest an, o să fii mai mereu pe drumuri. Intrarea lui Saturn în Casa a 3-a poate să creeze mai multe scenarii. Poate că familia va avea nevoie de ajutorul tău. Sau poate că trebuie să îi vizitezi mai des pe cei dragi. 

Poți să decizi și că este momentul să te muți, fie în țară sau în străinătate. Însă, reține că întocmirea actelor o să dureze, iar asta îți poate aduce destul de multe frustrări.

Poți fi nevoit la locul de muncă să te întâlnești des cu colaboratori sau cu potențiali clienți. Vei petrece mai puțin timp la birou. Trebuie să împaci și capra și varza. Adică să găsești timp pentru familie și carieră, dar și pentru noi proiecte.

Singură problemă cronică pentru tine va fi timpul.

Vezi și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel