Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Saturn intră în semnul Peștilor pe 7 martie. Află ce aduce planeta maturizării pentru nativii Săgetător sau cei cu Ascendent în Săgetător!

Până pe 7 martie, Saturn este în Vărsător. După care, o să tranziteze ultimul semn al zodiacului, al Peștilor. Astfel încât, trebuie să ne pregătim pentru o serie de teste. Saturn este în semnul Vărsătorului încă din 2020 și ne-a adus multe limitări pe partea socială, dar a concretizat și partea de tehnologie și online, mai ales în timpul pandemiei.

Ce semnifică Saturn în Pești? O încheiere de ciclu, mai ales că vorbim despre ultimul semn din zodiac. Este ultimul ceas. Saturn vrea să-ți arate că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Putem să observăm și schimbări climatice mai intense, încălzire globală, topirea ghețarilor.

Peștii reprezintă apă. Viață. De aceea, Saturn în Pești o să ne ofere și un ultimatum, într-o varietate de domenii. Acest semn din zodiac are legătură și cu izolarea, cu resursele, cu sănătatea noastră și cu adicțiile.

Saturn este și un profesor dur și nemilos, care vrea de la noi mai multă maturizare. Își dorește lucruri autentice și pragmatism. Mai mult, nu dă doi bani pe exagerări. Are nevoie de austeritate, de timp și adoră să pună limite.

Dar, dacă Saturn vrea limite, ultimul semn din zodiac nu le are deloc. În 2023, ar fi bine să înțelegi că viața nu poate să fie controlată în întregime. Pot să apară oamenii, să dispară alții, să se strice lucruri.

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Viața nu o să ți se mai pară atât de frumoasă din luna martie, fiindcă Saturn va păși în zona locuinței și a familiei, în Casa a 4-a. De aceea, ar fi bine să te pregătești încă de luna aceasta pentru acest tranzit. În această casă, Saturn vine cu multă responsabilitate în zona de familie, de casă și de liniștea ta interioară.

O să-ți dai seama dacă ai o fundație sigură în aceste zone și dacă ai pe ce să te bazezi. Atmosfera domestică va fi una serioasă. Mulți dintre acești nativi își pot îmbunătăți spațiul locativ. Vor fi și mai prezenți în viața rudelor apropiate. Însă, pot să apară probleme legate de părinți. Fie vor fi neînțelegeri, fie va trebui să devii responsabil pentru ei.

Asigură-te că părinții sunt sănătoși. Interesează-te dacă suferă de vreo afecțiune. Sună-i, întreabă-i ce mai fac, trimite-i la doctor. Din martie, odată cu intrarea lui Saturn în Casa a 4-a, lucrurile tind să se strice și mai mult, mai ales când vine vorba despre casa în care stai. Încă din aceste zile, asigură-te că relațiile cu familia merg bine și că nu mai apar certuri din copilării sau din lucruri care nu își mai au rostul.

Saturn în Casa a 4-a vine cu noi provocări și vrea să-și dea seama care sunt bazele tale interioare. Poate că te-ai mutat într-o casă nouă, dar ești nevoit să faci modificări care te seacă de energie. Dacă ai făcut un copil, este posibil să apară discuții sau probleme în relația cu familia și rudele. Saturn te învață să prioritizezi și să echilibrezi relațiile, chiar dacă vine la pachet cu o vulnerabilitate serioasă. Deși este importantă familia în care te-ai născut, ar fi bine să nu te lași influențat de discuții sau probleme și să te axezi pe familia pe care ți-ai creat-o.

Ai face bine să fii mai prevăzător și să îți pregătești un buget de rezervă, astfel încât acest tranzit al lui Saturn în Pești să nu te ia pe nepregătite. În această lună, uită-te mai atent în familia ta, în cea în care te-ai născut sau în cea pe care ai format-o.

De fapt, Saturn vrea maturitate, responsabilitate și călire emoțională. Nu mai vrea să te enervezi din orice spun anumiți membrii din familie. Vrea să te facă să stai și mai mult pe acasă, să mai renunți la distracții.

Astrosens îți recomandă să citești și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel