Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

La 7 martie, Saturn își începe tranzitul în Pești, ultimul semn din zodiac. Vezi ce aduce planeta maturizării și a timpului pentru Scorpion sau cei cu Ascendent în Scorpion!

Saturn se află în Vărsător. Și acolo va sta până pe 7 martie, când își începe tranzitul în semnul Pești. Ne vom confrunta cu multe teste. Din martie 2020, Saturn din Vărsător ne-a limitat pe partea socială, mai ales din cauza pandemiei. În toată această perioadă, Saturn a fost cel care a concretizat și partea de online. 

Pentru că Peștii sunt ultimul semn din zodiac, reprezintă o încheiere a unui ciclu. Îl putem cataloga și "ultimul ceas". Cu intrarea lui Saturn în Pești, această planetă este menită să îți arate că ai cam exagerat atât cu modul tău de trai, dar și cu obiceiurile tale. O să devină mai importante schimbările climatice și tot ce ține de încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Vor fi schimbări notabile în acest sens.

Ce reprezintă Peștii? Apă, viață. Cu Saturn în Pești, putem realiza că ni se oferă un ultimatum în multe domenii. Acest semn al zodiacului are legătură și cu sănătatea noastră, cu adicțiile, cu resursele, cu izolarea.

Știm că Saturn este văzut ca un profesor dur și exigent sau ca un băiat rău al astrologiei. Acesta vrea maturizare și lucruri autentice. Pragmatism. Nu îl interesează exagerările. Cere austeritate, timp și îi place să impună limite.

Din acest motiv, semnul Peștilor este foarte interesant. Dacă Saturn își dorește limite, semnul Peștilor nu le are deloc.

În acest an, ar fi bine să înțelegi că viața nu poate fi controlată în întregime. Apar oameni, dispar alții, se pot strica lucruri prin casă. Din punctul de vedere al dragostei, nu prea știi ce vrei.

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

2023 este un an important pentru tine. În lunile care urmează, va trebui să înveți că tu ești singura persoană care își poate crea fericirea. Ești unicul responsabil! Tu și nimeni altcineva. După ce ai grijă de tine și îți oferi tot ce ai nevoie, vei vedea că și viața amoroasă o să ți se îmbogățească.

Saturn începe tranzitul în Casa a 5-a, legată de iubire, plăcere, creativitate, copii. De pe 7 martie, te poți confrunta cu toate lipsurile din copilărie, lipsa iubirii de sine sau neîmpliniri amoroase. Însă, trebuie să accepți rănile copilului interior și să depui eforturi ca să le vindeci. Chiar dacă procesul în sine ți se poate părea epuizant, o să vină cu recompense clare pentru viața ta emoțională.

Ești deja într-o relație? Începând cu 7 martie, poate să apară nevoia de a avea un copil. Dar vine la pachet și cu mici dificultăți, probleme de sănătate sau stres. Dacă vrei un copil, nu face acest pas doar pentru că nu mai ești împlinit sau fericit. Starea ta emoțională trebuie să fie una bună, astfel încât să ai maturitatea necesară pentru acest pas.

În cazul în care ai deja copii, pot să apară evenimente serioase legate de ei. Ai mai multă grijă la programul acestora, nu trage de ei. Nu trebuie să îi trimiți în o mie de locuri, la multe activități, fiindcă îi poți obosi. Ai face bine și să petreci mai mult timp cu ei. Nu uita că cei mici reprezintă oglinda ta.

Ești un nativ Scorpion cu copii mai mari? Lasă deoparte narcisismul și nu îi manipula emoțional. Dacă nu ai copii și nici nu îți dorești, este posibil să începi să îți asumi responsabilitatea pentru un părinte care are nevoie de sprijin.

Poți fi interesat și de: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Balanță/Ascendent în Balanță?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel