Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Din 7 martie, Saturn începe tranzitul în Pești, ultimul semn al zodiacului! Iată ce aduce planeta maturizării pentru Vărsător sau cei cu Ascendentul în Vărsător.

Până la 7 martie, Saturn va fi în tranzit în semnul Vărsătorului. De la această dată, va tranzita semnul Peștilor, ultimul din zodiac. Deci, vom fi nevoiți să ne pregătim pentru o serie de teste importante. Să nu uităm că Saturn este în Vărsător încă din 2020 și ne-a adus multe limitări pe partea socială, mai ales odată cu pandemia. Tot el a concretizat și tot ce ține de partea de online și tehnologie.

Putem spune că Saturn în Pești reprezintă o închidere de ciclu, fiindcă avem de-a face cu ultimul semn al zodiacului. Este și ultimul ceas. Saturn ce vrea să ne arate? Că am exagerat cu modul nostru de trai, dar și cu obiceiurile noastre. Vom putea fi martorii unor schimbări climatice mai intense, dar și a unor fenomene precum topirea ghețarilor sau încălzirea globală.

Peștii înseamnă apă, deci viață. Deci Saturn în Pești ne poate da lecții într-o mulțime de domenii. Acest ultim semn din zodiac are legătură și cu izolarea, cu sănătatea, cu resursele și cu adicțiile noastre.

Cum îl mai putem caracteriza pe Saturn? Ca pe un profesor nemilos și dur, care vrea să fim mai maturi. Își dorește mai multă autenticitate din partea noastră, dar și mai mult pragmatism. Nu îi pasă de exagerări. Vrea timp, austeritate și iubește să pună limite.

Dar, deși Saturn își dorește limite, semnul Peștilor nu le are deloc. În acest an, ai face bine să reții că viața nu poate să fie controlată în întregime. Gândește-te la faptul că pot să apară oamenii în viața ta, în timp ce alții pot să dispară.

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tu trebuie să te pregătești încă din această lună pentru intrarea lui Saturn în Pești. În primul rând, gândește-te la ce s-a întâmplat din martie 2020 până acum, pentru că Saturn mai stă în semnul tău până la 7 martie.

Așadar, luna februarie este potrivită ca să-ți dai seama de neputințele tale față de sănătate, față de relații, față de locul de muncă și trebuie să înveți să le accepți.

De ce ești nevoit să faci asta? Pentru că atunci când o planetă mai are puțin din tranzitul său într-un semn, îți oferă un ultimatum. Pentru tine, acest cuvânt este laitmotivul lunii acesteia.

Vezi mai clar în ce domenii ești neputincios. Pentru că dacă Saturn ți-a dat niște lecții și tu nu le accepți, toate frustrările pe care o să le ai în luna asta vor spune multe, de fapt, despre tine. Sunt menite să îți zică ceva mai concret despre interiorul tău.

Saturn se va duce în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor și vrea să te bazezi pe noi talente. Această planetă vrea să monetizeze, iar dacă simte că nu ai încredere în tine, că nu ai învățat ceva, te va supăra. Va trebui să înveți să trăiești cu mai puțin.

Din 7 martie, Saturn va intra în Casa banilor și îți va schimba total atitudinea față de strategiile financiare. Și dacă nu aveai una, vei fi obligat!

Lui Saturn îi plac economiile, cheltuielile făcute cu cap și câteodată zgârcenia. Urăște total luxul! Cei care au fost mână largă vor trece prin tot felul de teste ca să își dea seama care este importanța banilor. Nu poți cheltui într-o clipită sume pentru care ai muncit zile, săptămâni sau luni. Trebuie să începi să gândești ca o bancă sau ca un fond de pensii.Va trebui să fii mai atent la bani și să nu mai cheltui pe nimicuri. Siguranța este cea care primează din martie!

Devii mai atent la propria persoană și nu atât de mult la nevoile celor din jur, mai ales când vine vorba de bani. O să fii mai calculat și mai practic, mai ales că este posibil să ai mai puțini bani, fie că vorbim despre inflația care crește sau despre un salariu mai mic. Pot să apară și datorii.

Vezi și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel