Ce anume e indicat să facem de Lună Plină. Sfaturi, ritualuri, răspunsuri

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Această Lună Plină este a patra și ultima Super-Lună Plină a lui 2022. De data aceasta Luna Plină va fi în Vărsător și se va petrece pe 12 august 2022 la ora 03.36, ora României, conform informațiilor date de Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Va fi o super-Lună Plină, adică va fi în punctul cel mai apropiat de Pământ, deci o vom vedea mult mai mare. 

Luna Plină aduce magia în viața noastră cu lumina ei. Această lumină apare atunci când pământul se găsește între Soare și Lună. Luna este la maxim în acest punct. Luna Plină își arată lumina atunci când pământul se găsește între Soare și Lună. Luna atinge punctul său maxim de creștere aici. Lunile Pline luminează tot ceea ce ne înconjoară, chiar și intuiția noastră. Cum îi pot folosi energia? Lunile Pline luminează tot ceea ce ne înconjoară - chiar și intuiția noastră. Strălucirea Lunii Pline ne permite să vedem situațiile și relațiile dintr-o perspectivă mai clară. De obicei, Lunile Pline sunt un moment de eliberare. Acum ai șansa să renunți la obiceiuri, să lași situații neplăcute în urmă și să te concentrezi pe vindecare. Există multe ritualuri asociate cu Luna Plină, cum ar fi încărcarea cristalelor și băi relaxante pentru a fi în flux cu universul. La urma urmei, onorăm Luna și toată gloria ei în această fază.

Care este cristalul Zodiei tale. Proprietățile magice ale cristalelor pentru fiecare semn zodiacal.

Relațiile interumane pot deveni mai intense în timpul acestei faze lunare. Mai mult decât atât, relațiile pot evolua și crește dacă ambele părți sunt dispuse să lase în urmă problemele din trecut și certurile. 

Dacă faci ritualuri de Lună Plină, nu uita că este recomandat să te relaxezi şi să intri într-o stare meditativă. Respiră adânc. Pune muzică liniştită. Și, mai presus de toate, concentrează-te pe ceea ce oferă Luna Plină. În momentul lunii pline, laşi totul să meargă. Faci pace cu ceea ce este și ceea ce nu este și elimini orice dramă. Poți rosti următoarele: „Sub glorioasa Lună plină, iert totul, toată lumea, fiecare experiență, fiecare amintire din trecut sau prezent care are nevoie de iertare. Iert pozitiv pe toată lumea. De asemenea, mă iert pentru greșelile din trecut. Universul este iubire și sunt iertat/ă și guvernat/ă doar de dragoste. Iubirea îmi ajustează acum viața. Dându-mi seama de acest lucru, rămân în pace”.

Munca iertării este esența oricărui ritual de Lună Plină. Începe ritualul scriind o listă de resentimente, nemulțumiri și răni emoţionale care ţi-au venit în minte în timp ce meditai. Apoi, vizualizează iertarea fiecărei persoane. Munca de iertare este în beneficiul tău. 

Ar fi bine ca în jurul unei Luni Pline să nu iei decizii bazate doar pe emoții, să încerci să nu gândești negativ și să nu începi lucruri noi, ci mai degrabă să te concentrezi pe încheierea celor vechi.

Încearcă să gândești înainte să vorbești și nu acționa la nervi, gândește-te că orice decizie luată pe fond emoțional s-ar putea să nu fie chiar coerentă. Nu zice nimeni să nu iei decizii, din contră, ești binevenit să o faci, tăind frânghiile otrăvite din viața ta, dar fă-o în mod conștient, pe o bază a rațiunii. 

Tot ce gândești negativ în preajma acestor zile, se va amplifica. Gândurile acestea vor căpăta putere și vor reveni către tine înzecit. Universul este vibrație. Dacă tu gândești negativ, el va reacționa cu vibrație negativă către tine și apoi te vei gândi de ce anume ești predispus la ceea ce tu numești ghinion. 

Luna Nouă este despre lucrurile noi, despre noi începuturi, Luna Plină în schimb, te ajută să pui în ordine ceea ce ai început deja, să continui în caz că merge, să faci ajustări, sau pur și simplu să închei ce nu merge și nu își mai are locul în viața ta.

De ce Luna Plină de pe 12 august se numește Luna Plină „Sturion”?

Conform eu.usatoday.com, Luna Plină din august este o Lună-Sturion deoarece sturionul gigantic de la Great Lakes și de la Lacul Champlain era prins de cele mai multe ori în această perioadă. Sturionii sunt niște pești extrem de mari, care păstrează o structură neschimbată de mai bine de 100 de milioane de ani. Sunt cu totul și cu totul speciali, iar în prezent sunt protejați din cauză că numărul lor a scăzut dramatic. Potrivit guinnessworldrecords.com, cel mai scump caviar se numeşte „Almas” sau „caviar beluga” şi provine de la un peşte din specia Huso huso, din familia sturionilor. Preţul unui kilogram este de aproximativ 34.500 de dolari. În 2013, datele World Wild Found prezentate în cadrul lansării proiectului „Protejaţi sturionii, cel mai valoros dar al naturii” au arătat că România şi Bulgaria, care erau cei mai importanţi exportatori de caviar provenit de la sturionii sălbatici din zona Dunării, deţineau cea mai mare populaţie naturală la această specie din Uniunea Europeană. Prohibiţia la sturion a fost introdusă în România în 2006, iar în Bulgaria în 2011. Mai multe detalii chiar aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel