Ce bijuterii ar trebui să poarte fiecare Zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Fiecare semn zodiacal dispune de câteva caracteristici care îl fac mai predispus anumitor feluri de a se prezenta. Ce bijuterii credeți că ar trebui să poarte fiecare zodie în funcție de trăsăturile ei? Află mai jos! 

Disclaimer: Acesta este un articol scris cu drag pentru relaxare și pentru a ne bucura de anumite trăsături ale zodiilor. S-ar putea să nu li se potrivească tuturor, însă știți de ce? Pentru că noi nu suntem doar zodia, ci suntem o sumă de aspecte pe care le-am descoperi cu ajutorul unei astrograme. Cele mai importante vor fi, desigur, Soarele, Luna și Ascendentul despre care poți afla mai multe chiar aici! Însă și pozițiile lui Mercur, Marte și Venus vorbesc enorm despre cum suntem. 

Iar acum să trecem la treabă! Ce bijuterii li s-ar potrivi zodiilor? 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecul e cam grăbit și s-ar putea să nu își dorească mai mult de un ceas prin care să vadă exact cât mai are de alergat, cât timp a rămas din traseul pe care îl face pentru a cuceri un vârf, la ce oră se trezește ca să aibă timp să facă tot ce și-a propus. Berbecul va avea mereu o natură practică. E posibil, totuși, ca dacă își ia bijuterii, să investească în ceva de calitate. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurilor le place confortul și viața bună. Sunt atrași atât de coliere, cât și de brățări. Vor dori să își pună în evidență gâtul și să le arate celorlalți situația lor financiară. Taurului îi place să aibă, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Sunt atrași și de cristale, pietre prețioase, aur, argint, tot ce are legătură cu pământul, resursele, natura.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt curioși și extrem de schimbători. Este greu de ghicit ce bijuterii vor prefera aceștia, cel mai probabil unele care să conțină ceva cu simboluri despre care au citit că ar putea să îi protejeze sau să îi facă să atragă și mai multe cunoștințe. Li s-ar potrivi: lănțișoare cu pietre colorate, broșe cu bufnițe și inele cu semne ale infinitului

Rac/ Ascendent în Rac

Racii sunt liniștiți, atrași de confort, dar și de cristale care captează într-un anumit fel lumina. S-ar putea să fie mari fani ai bijuteriilor cu cristale Swarovski. Cercei, brățări, diademe strălucitoare își vor găsi locul în caseta de bijuterii a unui Rac. 

Leu/ Ascendent în Leu

Opulența nu este un cuvânt care să descrie suficient bijuteriile Leilor. Nu e de mirare că acești nativi sunt guvernați de Soare, așadar vor dori strălucirea acestuia. Coliere din aur masiv, cercei de tipul candelabru, inele cu pietre mari care să atragă atenția, toate vor fi pe placul Leilor. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Natura practică a acestor nativi nu îi va face să fie prea atrași de bijuterii. Cel mai probabil și ei vor dori un ceas, însă unul clasic, cu curea de piele, ceva rezistent care să reflecte raportul calitate-preț. E posibil să poarte și lănțișoare subțiri, cu pandative care au valoare sentimentală

Balanță/ Ascendent în Balanță

Nativii Balanță vor purta bijuterii în măsura în care vor încerca să le asorteze unor ținute. Vor face în așa fel ca aceastea să se potrivească și cu obiectele vestimentare. Sunt atrași către bijuterii cu pietre albastre de cele mai multe ori. Le plac inelele, dar și brățările care aduc un plus de armonie felului în care se prezintă. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

E posibil ca acești nativi să fie atrași de bijuterii din alte epoci, de antichități, de obiecte cu o istorie interesantă, sau care sunt recunoscute pentru calitățile mistice. S-ar putea dovedi excelenți colecționari. Bijuteriile ar trebui să aibă o natură practică, totuși și o doză ridicată de valoare.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Săgetătorii sunt atrași nu doar de călătorii și aventuri, ci și de anumite credințe, de religii, de dorința de a ști cât mai mult. S-ar putea să dorească să poarte bijuterii care au anumite mesaje religioase, chiar tribale, poate lănțișoare cu cruciulițe, medalioane cu însemnătate religioasă, talismane, cercei cu model „dreamcatcher” („prinzător de vise”).

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

S-ar putea ca inițial să ți se pară că acești nativi nu sunt prea interesați de bijuterii, însă desigur că și lor le plac, dar vor dori să se bucure de natura lor practică. Capricornii sunt atrași de bijuterii cu cristale, prelucrate cu grijă din materiale de calitate. Totodată, acești nativi sunt atrași de bijuteriile hand-made, prelucrate manual, pentru că ei înțeleg valoarea muncii depuse. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Vărsătorul este un semn al inovației, așa că s-ar putea ca el însuși să își făurească propriile bijuterii, să fie atras de modele neobișnuite. Nu ar purta niciodată o pereche clasică de cercei de aur, ci mai degrabă ar alege chestii originale pentru piercingurile lor. 

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii vor fi și ei atrași de diverse talismane, alegând bijuterii de tipul amuletă, care să le aducă mult noroc. Natura lor intuitivă îi va duce către acest tip de bijuterii cu însemnătate. S-ar putea să fie atașați și de bijuteriile familiei, de inele moștenite din generație în generație, tocmai pentru că simt că ar putea purta cu ei puterea liniei de care sunt mândri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel