Ce culoare norocoasă are Vărsatorul dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ține cont de importanța culorilor! Află ce culori sunt recomandate pentru acești nativi din zodia Vărsătorului, dar și ce pot să evite.

Dacă vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Vărsător, iată ce ți se potrivește și ce nu în materie de culori.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Vărsătorului?

Zodia Vărsător este o zodie masculină, marcată puternic de originalitate şi de libertate. Dominată de planetele Saturn şi Uranus, simbolizează priceperea şi înţelepciunea. De asemenea, zodia Vărsătorului, Aquarius în limba latină, este cea de-a 11-a pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii), iar ca perioadă se înscrie între 20 ianuarie şi 18 februarie.

Vărsătorul simte o nevoie acută de a-şi face prieteni cât mai mulţi şi nu suportă singurătatea. Este adulat de persoanele din preajma sa şi multe dintre acestea ar dori să se numere printre prietenii lui, dar modul său de a concepe relaţiile interumane este uneori destul de deranjant, întrucât are tendinţa de a cere mult prea mult. El, însă, nu se va schimba pentru nimeni, trebuie să-l accepţi aşa cum este sau să renunţi la prietenia sa.

Cei născuţi în această zodie au ca trăsătură dominantă dorinţa de schimbare, de modernitate, mergând până la excentricitate. Intelectual din fire şi un neconvenţional prin definiţie, căutând o permanentă legătură cu lumea, potrivit www.acvaria.com, poate fi un lider şi un organizator excelent, fiind mereu cu un pas înaintea semenilor săi. Este o persoană extrem de intuitivă, simte apropierea unui pericol şi are o antipatie instinctivă pentru cei ce i-ar putea face rău.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Fiecare zodie are o anumită culoare norocoasă sau o serie de culori care i se potrivesc mai bine și care îi oferă energia necesară ca să își atingă potențialul. Mai mult, există câteva culori pe care nativii Vărsător ar trebui să le evite, pentru a avea o energie cât mai armonioasă.

Ce culoare i se potrivește de minune unui nativ Vărsător? Se pare că bleumarin a tras lozul câștigător!

Da, Vărsătorii ar trebui să se lase înconjurați de nuanțe de bleumarin care le sunt extrem de benefice.

Această culoare trimite cu gândul la eleganță, autoritate, dar și inteligență. Și alte nuanțe de albastru sunt extrem de favorabile acestor nativi.

Culorile precum verde, dar și nuanțele de maro sau cafeniu ar trebui evitate de către acești nativi. 

Vezi și: Ce culoare norocoasă are Capricornul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel