Ce culoare norocoasă au Peștii dar și ce trebuie să evite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Dacă vrei să te bucuri de energie pozitivă ca nativ Pești, poți ține cont și de importanța culorilor. Află ce culori sunt recomandate pentru acești nativi, dar și ce pot să evite.

Încurajează armonia și optimismul în viața ta, punând accent pe culori! De asemenea, nuanțele de care ne înconjurăm zi de zi pot să aibă efecte importante nu doar în ceea ce privește hainele, ci și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm locuința, biroul sau alte spații în care ne petrecem timpul.

Ce știm despre zodia Pești?

Ultima din ciclul zodiacal al celor 12 zodii europene, zodia Peşti este numită uneori "Infernul zodiacului", ceea ce, dincolo de dramatismul exagerat, are o mică doză de adevăr. Este o zodie feminină de apă, perioada ei fiind cuprinsă între 19 februarie şi 20 martie.

De asemenea, zodia Peşti este guvernată de două planete: Jupiter şi Neptun.

Nativii zodiei sunt caracterizaţi de intuiţie, simţul premoniţiei, sensibilitate, receptivitate, dar şi de naivitate.

Aceştia găsesc cu multă uşurinţă un limbaj comun cu orice persoană, fără să fie nevoiţi să recurgă la manuale de ştiinţă şi artă diplomatică. Compasiunea sau afecţiunea pentru ceilalţi este fără limite la născuţii zodiei.

Simbolul care marchează acest semn - cei doi peşti înotând în direcţii diferite - exprimă foarte bine dualitatea nativilor din Peşti. O primă categorie este reprezentată de persoane cu firi liniştite, lineare, fără ascunzişuri cu înclinaţii native pronunţate spre stagnare, cu izbucniri determinate doar de situaţii conjuncturale.

Cea de-a doua categorie este reprezentată de persoanele impetuoase, imprevizibile, generoase, dar şi răzbunătoare.

Visător, cu o fantezie bogată, nativul acestei zodii poate fi creativ, genial, dar se poate şi rupe cu totul de realitate, izolându-se într-o lume utopică. Peștii sunt nativi care apreciază arta și frumusețea, având o latură creativă bine determinată. Cel mai probabil, nativii acestei zodii se uită cu atenție la modul în care se îmbracă și decorează casa cu grijă.

Acest ultim semn al zodiacului beneficiază de profunzime. Îți place să discuți cu oamenii, să te deschizi complet în fața celuilalt și preferi să ai conexiuni profunde. 

Peşti/Ascendent în Peşti

Ce culoare norocoasă au acești nativi? Se pare că este câștigătoare nuanța de verde deschis!

Ca să îți meargă bine, și mai ales dacă îți place această culoare proaspătă și interesantă, poți opta pentru obiecte vestimentare, încălțări sau accesorii care o cuprind. 

Specialiștii spun că Peștii pot să aibă multiple beneficii dacă se lasă înconjurați de obiecte sau nuanțe de verde deschis. Deopotrivă, li se potrivește de minune și albastrul deschis, în nuanța cerului. 

De asemenea, pot fi atrași și de nuanțe solare, precum galben sau portocaliu. 

Ca să nu dai greș, ai putea să eviți culoarea neagră, care nu ar face decât să îți accentueze emoțiile și energia negativă. 

Poți să vezi și: Ce culoare norocoasă are Vărsatorul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel