Ce desen animat din anii 90 te reprezintă în funcție de Zodia ta

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Facebook Sailor Moon
sursă foto: Facebook Sailor Moon

Vom ţine minte mereu desenele animate care au încântat copiii din anii '90 până în prezent. Te-ai întrebat vreodată de ce unele poate ţi-au plăcut mai mult decât celelalte. Probabil te identificai mult cu unul dintre personaje sau îţi plăcea pur şi simplu emisiunea în ansamblu, de la acţiune, replici sau aspect. Ar putea fi o legătură între afinitatea noastră pentru anumite emisiuni şi semnul zodiacal. Eşti pregătit să faci o călătorie distractivă în trecut?

Ce desen animat ești în funcție de zodia ta?

Disclaimer: Acesta este un articol scris cu drag pentru relaxare, pentru a ne aminti de desenele animate din copilărie pe care le-am vizionat, de personajele pe care le-am iubit, sau din contră le-am detestat. De ce am putea face analogii între zodii și desene animate? Pentru a ne putea bucura de anumite trăsături ale zodiilor. Desigur că acestea nu se potrivesc tuturor, iar asta pentru că nu suntem doar zodia, ci suntem o sumă de aspecte pe care le-am descoperi cu ajutorul unei astrograme! 

Berbec: Samurai Jack

Rezolvarea problemelor prin lovituri de karate? Pare stilul Berbecului. Berbecii se duc cu capul înainte când vine vorba de pasiunile lor (sau în orice activitate). Le plac mediile cu ritm rapid și sunt lideri naturali, la fel ca Samurai Jack în emisiune. El are o misiune în trecut pentru a-l opri pe vrăjitorul rău, Aku, și adună un grup de aliaţi care să lupte alături de el pe drum. Berbecii rezolvă probleme într-un mod excepțional de curajos și creativ - sunt mereu pregătiţi pentru o călătorie înapoi în timp pentru a opri un vrăjitor, învingându-i pe toți adversarii care le stau în cale.

Taur: Scooby-Doo

Taurii sunt creaturi cărora le place obiceiul și rutina. Ca semn fix, un Taur este extrem de fiabil și de încredere, precum gaşca din Scooby-Doo și de modul obișnuit în care se desfășoară investigațiile din emisiune. În fiecare episod, echipa lucrează împreună pentru a rezolva un mister, Velma își pierde ochelarii, Shaggy și Scoob se relaxează la câte o gustare (tipic unui Taur) și prind răufăcători deghizați în monștri sau fantome. Taurii sunt buni detectivi deoarece sunt foarte minuțioși și le place să facă lucrurile ca la carte. Niciun indiciu nu rămâne neverificat în urma lor.

Gemeni: Looney Tunes

Nu există ceva mai potrivit pentru gusturile variate ale Gemenilor decât un serial care le are pe toate: multe personaje, mult suspans şi multă vorbăraie. Isteţimea lui Bugs Bunny, care reuşeşte mereu să scape de vânător, răţoiul Daffy, sâsâit şi cu dispoziţia mereu schimbătoare ca vântul şi drama dintre pisoiul Sylvester şi canarul Tweety vor avea mereu interesul şi inima Gemenilor.

Rac: Sailor Moon

Sailor Moon însăși se întâmplă să fie un semn Rac, așa că această pereche este perfectă. Racii sunt semnul sensibil emoțional, deoarece își vor ţine sentimentele la vedere. Ei sunt extrem de loiali familiei lor și vor avea grijă de toţi membrii indiferent de cost, dar vor menține o bucurie şi o poftă copilărească pentru viață în timp ce o fac. Sailor Moon prezintă un grup de fete, legate de experiențele lor comune și de puterile lor speciale, care au devenit surori. În timp ce se ocupă de unele lucruri grele (cum ar fi salvarea lumii), nu își pierd niciodată fericirea interioară. În plus, acea melodie tematică este suficient de incredibilă pentru a stârni sentimentele oricui.

Leu: Johnny Bravo

Leul este condus de Soare și este cunoscut pentru stabilitate, loialitate și consistență.  Uneori pot deveni afectați de ego și mândrie, dar sunt iubiți și prieteni dedicați. Dintre toate emisiunile de desene animate din anii '90, Johnny Bravo se potrivește cu semnul Leului. Îi pasă mult de imaginea sa şi flirtează constant, chiar şi atunci când eforturile sale se termină cu electroşocuri sau reacţii dezamăgitoare din partea celeilalte persoane.

Fecioară: Laboratorul lui Dexter

Fecioara este una dintre cele mai inteligente semne zodiacale, iar inteligenţa este sinonimă cu Dexter. De asemenea, au o memorie bună şi atenţie la detalii și niciun desen animat din anii 90 nu se apropie mai bine decât Dexter când vine vorba de aceste aspecte. Cu siguranță este o Fecioară după etica sa riguroasă de lucru. De asemenea, ca majoritatea Fecioarelor, Dexter se frustrează atât de ușor când ceva nu iese sau cineva îi strică planurile, în special sora sa Dee Dee.

Balanță: Curaj Câinele Fricos

Balanța prosperă atunci când lucrurile sunt în armonie și are tendința de a fi puțin anxioasă atunci când oamenii nu se înțeleg - la fel ca patrupedul Curaj, câinele speriat al Cartoon Network. Balanțele au o nevoie continuă de parteneriat şi le place să fie iubite şi îngrijite (adică se alătură unei bătrâne pe nume Muriel în fața televizorului bântuit). Balanțele nu pot împiedica faptul că sunt un pline de idei, dar trebuie să fie atente să nu lase mintea lor creativă să zburde prea mult sau se vor umple cu gânduri terifiante ori de câte ori ceva le lovește în noapte.

Scorpion: Batman

Un Scorpion este practic, autonom, stoic și ambițios, la fel și Batman. Personalitatea misterioasă a lui Batman amestecată cu încrederea în sine îl plasează sub semnul Scorpionului. Scorpionii sunt persoane sensibile, dar hotărâți să-și atingă obiectivele. Sunt capabili să-și ascundă emoțiile fără prea mult efort cu atitudinea lor detașată. Batman, unul dintre personajele de desene animate ale Marvel, este un personaj extrem de sensibil. Moartea părinților lui l-a sfâșiat, dar a reușit să ascundă acest lucru adânc în inima lui, așa cum ar face un adevărat Scorpion. În timp ce își confruntă temerile, el ia angajamentul de a-i proteja pe cetăţenii din Gotham, astfel încât să nu se mai piardă vieți.

Săgetător: Spioanele

Dacă tot ce ar trebui să facă un Săgetător pentru a călători în lume ar fi să se lase aspirat într-un tunel, nu ar fi ezitat să devină spioni internaționali. Cele trei fete par să aibă întotdeauna o pauză norocoasă sau un indiciu, ceea ce este un cadou pentru Săgetători. Săgetătorii sunt, de asemenea, incredibil de sinceri, plini de compasiune și independenți, ceea ce îi face foarte buni în a căuta dreptatea sub acoperire. Spioanele doresc întotdeauna să ajute oamenii fac ceea ce trebuie, în același timp, nu uită niciodată să se distreze și să se bucure de orice aventură.

Capricorn: Fetiţele Powerpuff

Capricornii sunt fiabili, responsabili, de încredere. Sunt realiști practici, ambițioși și perseverenți. Demnitatea lor rezervată îi poate face să pară inabordabili. Pot fi exageraţi și pesimişti. De aceea, s-ar putea să se identifice destul de mult cu frumoasa şi inteligenta Blossom din Fetiţele Powerpuff. Este mereu calculată, cu răspunsuri pregătite pentru orice situaţie şi găseşte repede soluţii pentru a apăra oraşul de monştri. Când nu îi iese planul, se simte destul de rău. Aici intervin surorile ei care o susţin în felul lor caracteristic.

Vărsător: Familia Jetson

Vizionari, cu gusturi inedite şi cu gândul mereu la viitor, la noi locuri de văzut şi lucruri de experimentat, Vărsătorii nu au cum să nu iubească viaţa în oraşul „Orbitei”, unde familia Jetson duce o viaţă plină de tehnologie de ultimă generaţie şi călătoreşte în maşini zburătoare. Nu mai spunem de comoditatea oferită de robotul casnic Rosey, care ar lăsa destul timp Vărsătorului să se bucure de viaţă, fără să se gândească la gătit sau curăţenie. Într-adevăr, un vis pentru acest semn. Să nu uităm şi de hainele futuriste, colorate şi cu forme ciudate care ar încânta orice Vărsător dornic să îşi exprime gusturile excentrice.

Pești: Superman

Provenind de pe o planetă diferită, Kryptonian Kal-El diferă de oamenii obișnuiți, la fel ca nativii Peşti. Sunt plini de imaginație, tăcuți și mereu pierduţi în gânduri. Peştii sunt indivizi liniștiți, calmi, dar sunt extrem de sensibili și intuitivi, mereu conștienți de mediul înconjurător. Peştii, la fel ca Superman, sunt dispuși să facă tot ce este necesar pentru oamenii de care le pasă. Ei vor sări mereu să îi ajute pe cei care au nevoie. Peștii sunt visători plini de compasiune, creativi, care pot fi sensibili, caritabili și amabili. Sunt intuitivi şi prevăzători, la fel ca eroul care a marcat copilăria multor generaţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel