Ce fel de bunic/ă ești, în funcție de zodie? Trăsături pentru fiecare semn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Afla cum sunt zodiile ca bunici!

Un lucru este CERT: îți iubești nepoții!

Oricine se va strădui să fie cel mai bun bunic sau cea mai bună bunică pentru proprii nepoţi, indiferent ce scrie în stele.

Dacă ai curiozitatea, vezi ce fel de bunic vei fi în funcţie de semnul tău zodiacal:

Berbec

Ei pot fi un căutători de distracție și își vor răsfăţa nepoții cu activităţi precum mersul la cinema sau într-un parc de distracții mai mult decât cu bani sau cadouri. Le place să-și distreze nepoții și atunci când ei sunt mult mai tineri, este posibil să ofere o mulțime de sfaturi prin telefon sau vizite scurte. Aceşti bunici pot fi pretenţioşi și foarte direcţi când au de spus ceva.

Taur

Sunt bunicii ocrotitori și grijulii. Ei sunt cei care au întotdeauna acel sfat pe care îl repetă mereu. S-ar putea să le placă să gătească și este sigur că își va răsfăța nepoții. Dar să știți că un bunic Taur care nu a învățat cum să renunțe poate fi critic în legătură cu alegerile copiilor și nepoților și ar putea încerca să intervină.

Gemeni

Acesta este unul dintre acei bunici nebuni, iubitori de distracție. Ei spun că cel mai îndrăzneț lucru, poate fi ciudat și, în ciuda bătrâneții lor, are suficientă energie pentru a ține pasul cu nepoții săi. Un bunic Gemeni cu adevărat implicat le spune întotdeauna nepoților lor povești și vrea să fie la curent educația și cariera lor.

Rac

Acesta este super bunicul sau bunica foarte grijuliu/e, îi place să joace rolul de îngrijitor chiar dacă nu este nevoie, este probabil să facă mâncare minunată, răsfaţă copiii și ar putea fi foarte priceput cu lucruri precum tricotatul. Aceşti bunici încurajează creativitatea.

Leu

Acest bunic are multă mândrie pentru familia sa și cu siguranță își folosește TOATE drepturile de laudă! Când nepoții lor sunt mici, le place să le hrănească imaginația și creativitatea. Bunicul Leu este mereu dispus să se joace. Dar acest bunic poate fi șef, este cel care se plânge și face furori atunci când familia iese la cină.

Fecioară

Pe de o parte, sunt grijulii, de ajutor, sunt întotdeauna acolo pentru a schimba scutecele sau pentru a face cumpărături, dar, pe de altă parte, sunt mai îngrijorători, pot fi foarte critici și intervin mereu și probabil că vor fi critici cu nora sau ginerele. Este probabil ca acest bunic să sune și să viziteze des, dacă nu chiar în fiecare zi.

Balanță

Acesta este bunicul care se ocupă de răsfățarea nepoților. Ei vin cu daruri și mâncare și ar putea chiar să-și ia nepoții în vacanță dacă au resursele și timpul. Mulți bunici Balanță au scopul de a transmite mai degrabă cunoștințe sau abilități decât bani sau bunuri (acest lucru nu înseamnă că nu ar oferi bani sau obiecte de valoare).

Scorpion

Acesta este bunicul care ar putea fi în continuare capul familiei și oferă sfaturi și resurse, dar controlează și generația părintească. Sunt plini de compasiune și generozitate. Dar acesta este un bunic care ar putea să depășească limitele și care ar putea avea anumite așteptări pentru familia sa.

Săgetător

Acesta este un bunic care ar putea fi reticent în a se implica foarte mult în viața nepoților lor. Este posibil să fie o bunică sau un bunic care preferă ca nepoţii să i se adreseze pe nume. Când vin în vizită, le place să-și delecteze familia cu o cină în oraş și să vină cu cadouri scumpe, dar este genul care vizitează doar o dată sau de două ori pe an.

Capricorn

Capricornul este un bunic foarte formal, căruia îi este greu să se raporteze la generația mai tânără. Își iubeşte familia, dar pot fi severi. De fapt, au un echilibru bun între îngrijirea unui nepot, dar nu se implică excesiv în treburile părinților. Aceștia dau sfaturi atunci când li se solicită acest lucru.

Vărsător

Este probabil ca acest nativ să fie un bunic foarte rece, îndepărtat. Își verifică viața nepoților în fiecare an sau cam așa ceva și, de obicei, printr-un apel telefonic. S-ar putea să nu fie cei mai buni la sfaturi și îndrumări. O bunică sau un bunic Vărsător mai implicat are şi aşa o aură rece. Pot încuraja o ușoară rebeliune în nepoţii lor.

Pești

Acesta este un bunic foarte grijuliu, intuitiv și înțelept. Sunt bătrânii înţelepţi care transmit moștenirea de trucuri și sfaturi familiei lor. Dar acest bunic știe să "manipuleze" și face multe lucruri în culise. Bunicul Pești poate avea, de asemenea, ciudățenii la bătrânețe.

Vezi și: Ce felină ești, în funcție de semnul din zodiac? Trăsături amuzante pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel