Ce felină ești, în funcție de semnul din zodiac? Trăsături amuzante pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Pentru că azi sărbătorim ziua pisicii negre, ne-am gândit să îți spunem ce felină ai fi, în funcție de semnul tău solar. Iată ce te caracterizează!

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne. 

În astrologie, fiecare zodie este asociată cu anumite trăsături de personalitate și caracteristici specifice. Iată cum ar putea fi percepută personalitatea ta ca felină, în funcție de zodia ta:

Berbec 

Ești un fel de felină curajoasă și aventuroasă, la fel cu un leopard. Ești mereu gata să încerci lucruri noi și să explorezi teritorii necunoscute.

Taur

Ești ca un leu, deși preferi să adopți o poziție relaxată. Ai o abordare calmă și stabilă, dar atunci când ești provocat, poți deveni foarte puternic și pasional.

Gemeni

Felina ta ar putea fi o pisică interesanta, mereu curioasă și jucăușă. Ai o energie nelimitată și îți place să socializezi cu alți "pisoi".

Zodiile și meseriile. Ce actor ai fi în funcție de zodie?

Rac

Ești asemenea unei pisici de casă, iubitoare și protejatoare. Ai un spirit matern/patern puternic și te simți în largul tău în mediul tău de confort.

Leu

Ești ca un leu în toată splendoarea sa. Ai o personalitate puternică, ești fermecător și îți place să fii în centrul atenției.

Fecioară

Te poți compara cu un jaguar, deoarece ești atent la detalii și mereu urmărești perfecțiunea în tot ceea ce faci.

Balanță

Ești asemenea unei pisici elegante și grațioase. Ai o abordare echilibrată și îți place armonia în relațiile tale.

Ce ar fi indicat să mănânci în funcție de zodia ta. Alimente recomandate pentru fiecare Zodie

Scorpion 

Felina ta este un tigru, puternic și misterios. Ai o intuiție ascuțită și ești în căutarea adevărurilor ascunse.

Săgetător 

Ești ca un ghepard, mereu în căutarea aventurii și a explorării. Ai o energie debordantă și multă iubire pentru libertate.

Capricorn

Te poți compara cu un Lynx, fiind concentrat și stăpân pe situație. Ești disciplinat și ai un simț puternic al responsabilității.

Ce personaj din desene animate ești în funcție de zodie/ascendent

Vărsător

Ești asemenea unei pantere negre, misterioasă și neconvențională. Ai o minte deschisă și îți place să explorezi idei noi.

Pești

Felina ta ar putea fi tardigrada sau ursul de apă, sensibil și intuitiv. Ai o legătură profundă cu lumea emoțională și spirituală.

Poți să vezi și: 17 august: Ziua pisicii negre. Ce curiozități merită să știm despre ea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel