Ce înseamnă să ai ascendent în Balanță? Descoperă secretele acestor nativi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ascendentul joacă un rol major în harta noastră natală. Află care sunt particularitățile celor care au ascendent în Balanță și cum îi recunoști pe acești nativi!

Pentru a determina ascendentul unei persoane avem nevoie, desigur, de data nașterii, dar neapărat și de ora și locul nașterii. Dacă nu știm ora, este important să cunoaștem măcar un interval.

Atunci când vedem un om, unul pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, prima dată vedem, de fapt, ascendentul.

De aceea, la prima întâlnire, este mai bine să nu încercăm să ghicim zodia unei persoane, pentru că în față ne apare doar ascendentul, ceea ce construim încă din momentul nașterii, felul în care am învățat să ne modelăm în lume.

Prima impresie este întotdeauna dată de ascendent.

Abia după câteva întâlniri ajungem și la nucleu, adică la zodia cuiva. Din acest motiv, este foarte important să nu judecăm persoana după prima impresie. Atenție, fațada nu este neapărat falsă, ci este un mod prin care oamenii își construiesc ascendentul.

Ascendentul este felul în care îți faci tu masca socială, cum te văd ceilalți, dar și cum alegi să te construiești tu însuți în fața lor.

Mai mult, ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Ascendent în Balanță

Persoanele cu ascendent în Balanţă au un simţ estetic extraordinar, trebuie să recunoaștem acest lucru!

Este adevărat că nu trebuie să fie după revistă, dar ştiu să îmbine hainele, atât bărbaţii, cât şi femeile. Sunt diplomaţi, pot fi consideraţi şi puţin linguşitori pentru că pentru ei contează prima impresie şi îşi dau seama că 'atragi mai multe muşte cu miere', să zicem așa.

Întotdeauna, o persoană cu ascendentul în Balanţă îţi va zâmbi, îţi va zice pe plac, nu va fi agresivă, chiar dacă este un Berbec. Deci, un Berbec cu Ascendent în Balanță nu își va afișa niciodată agresivitatea și impulsivitatea, deoarece de-a lungul vieții a știut să își construiască latura temperată și să o folosească în avantajul său.

O asemenea persoană este foarte corectă, echilibrată, deci vede mereu ambele părți ale monedei. 

Dar la prima vedere, aşa a fost învăţat. Şi cei cu ascendent în Balanţă, încă din primii ani de viaţă, sunt atenţi la cum se îmbracă, sunt atenţi la mobila din jurul lor. Pentru că atunci când ai ascendent în Balanţă, vrei ca totul în jurul tău să arate cât mai bine, să te facă să te simţi bine. 

Compromisul, vorba agreabilă, conversaţia dirijată sunt caracteristicile celor născuţi în acest semn. Au aptitudini pentru studiu, îndemânare şi în general înclinaţii pentru artă, având gusturi rafinate.

Iubesc culorile, tablourile, muzica şi dansul. Pot face carieră în lumea publicităţii sau a comerţului.

Balanța este un semn de aer, astfel încât, dacă ai ascendentul în această zodie, ești o persoană cu abilități de comunicare grozave, dar și una aducătoare de pace. Găsirea şi aplicarea armoniei în viața ta este foarte importantă pentru tine.

Dacă ai ascendentul în zodia Balanță, cu siguranță ești o persoană foarte sociabilă. Poți începe și purta conversații cu oricine, despre orice.

Îți recomandăm să vezi și: Ce înseamnă să ai ascendent în Fecioară? Descoperă trăsaturile acestor nativi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel