Ce înseamnă să ai ascendent în Gemeni? Iată prin ce se remarcă acești nativi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ascendentul joacă un rol major în harta noastră natală. Află care sunt particularitățile celor care au ascendent în Gemeni și cum îi recunoști pe acești nativi!

Pentru a determina ascendentul unei persoane avem nevoie, desigur, de data nașterii, dar neapărat și de ora și locul nașterii. Dacă nu știm ora, este important să cunoaștem măcar un interval.

Atunci când vedem un om, unul pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, prima dată vedem, de fapt, ascendentul.

De aceea, la prima întâlnire, este mai bine să nu încercăm să ghicim zodia unei persoane, pentru că în față ne apare doar ascendentul, ceea ce construim încă din momentul nașterii, felul în care am învățat să ne modelăm în lume.

Prima impresie este întotdeauna dată de ascendent.

Abia după câteva întâlniri ajungem și la nucleu, adică la zodia cuiva. Din acest motiv, este foarte important să nu judecăm persoana după prima impresie. Atenție, fațada nu este neapărat falsă, ci este un mod prin care oamenii își construiesc ascendentul.

Ascendentul este felul în care îți faci tu masca socială, cum te văd ceilalți, dar și cum alegi să te construiești tu însuți în fața lor.

Mai mult, ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Ascendent în GEMENI

Ce se întâmplă când avem oameni cu ascendent în Gemeni? Se schimbă! De ce? Pentru  că, de-a lungul vieţii, au avut parte de evenimente peste care au fost obligaţi să treacă. Ei învaţă să-şi construiască ceva, care îi ajută să se adapteze de la situaţie la situaţie.

Pot fi mai copilăroşi, pot fi mai joviali, astăzi să se implice într-o pasiune, mâine să se implice într-o altă pasiune şi tot timpul au această figură de oameni glumeţi, de viaţă.

În primă fază, un ascendent în Gemeni poate să pară şi superficial, dar nu e neapărat așa, ci are nevoie să îşi facă acel construct, să îşi facă acele părticele.

Pentru că în viaţă aşa a fost obligat să se construiască: să asculte şi varianta aia, dar şi varianta cealaltă. Deci, când mai întâlniţi o persoană cu ascendentul în Gemeni, aşa veţi vedea, o oarecare exuberanţă în comportament.

Totodată, pentru că vorbim despre un semn mutabil, trebuie să știi că persoanele cu ascendent în Gemeni sunt extrem de adaptabile și de flexibile. În plus, acești nativi au o capacitate nemaipomenită de a-și schimba aspectul și atitudinea, atunci când te aștepți mai puțin. Oarecum, se pot adapta ușor la condițiile din jur, indiferent dacă este vorba de planul profesional sau cel personal.

În egală măsură, aceste persoane sunt intelectuale și iuți la minte. De fapt, ele văd viața ca pe o serie întreagă de aventuri, conform astroyogi.com. Dar, cel mai important, cei cu ascendent în Gemeni consideră că din orice vor avea ceva de învățat. Este adevărat că se plictisesc ușor, de aceea pot trece cu rapiditate de la un lucru la celălalt. Au nevoie în mod constant de ceva nou, care să le provoace mintea.

Trebuie să știi că pot exista unele sentimente de neliniște și nerăbdare în jurul acestor nativi. Din acest motiv, uneori pot să îți pară nervoși sau irascibili.

Poate vrei să vezi și: Ce înseamnă să ai ascendent în Taur? Descoperă particularitățile acestor nativi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel