Ce înseamnă să ai ascendent în Scorpion? Află totul despre trăsăturile acestor nativi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 16 mai 2023, 10:03 | Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Alături de Soare și de Lună, ascendentul joacă un rol extrem de important în harta noastră natală. Iată care sunt trăsăturile celor care au ascendent în Scorpion și cum îi recunoști pe acești nativi!

Pentru a determina ascendentul unei persoane avem nevoie, desigur, de data nașterii, dar neapărat și de ora și locul nașterii. Dacă nu știm ora, este important să cunoaștem măcar un interval.

Atunci când vedem un om, unul pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, prima dată vedem, de fapt, ascendentul.

De aceea, la prima întâlnire, este mai bine să nu încercăm să ghicim zodia unei persoane, pentru că în față ne apare doar ascendentul, ceea ce construim încă din momentul nașterii, felul în care am învățat să ne modelăm în lume.

Da, prima impresie este întotdeauna dată de ascendent.

Abia după câteva întâlniri ajungem și la nucleu, adică la zodia cuiva. Din acest motiv, este foarte important să nu judecăm persoana după prima impresie. Atenție, fațada nu este neapărat falsă, ci este un mod prin care oamenii își construiesc ascendentul.

Ascendentul este felul în care îți faci tu masca socială, cum te văd ceilalți, dar și cum alegi să te construiești tu însuți în fața lor.

Mai mult, ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Ascendent în SCORPION

Întotdeauna, o persoană cu un ascendent în Scorpion, ori o iubeşti din prima, ori o urâţi din prima. De ce?

Pentru că o persoană cu un ascendent în Scorpion a trecut de-a lungul vieţii prin evenimente, a trebuit să o ia de la zero. O persoană cu un ascendent în Scorpion nu are o viaţă liniară, ci precum saturaţia de oxigen, când sus, când jos.

Când trebuie să construiască, când trebuie să reconstruiască. Fie că au fost momente marcante în timpul vieţii, poate în familie, fie că au probleme de sănătate grave, fie că au luat-o de la zero în anumite momente.

Şi o persoană cu ascendent în Scorpion îşi construieşte un scut, chiar dacă poate fi de fapt un Săgetător. Atenţie! Atunci când vrei să intri în viaţa unei persoane cu ascendent în Scorpion, durează foarte mult la nucleu, până la zodie, pentru că te trece prin multe teste ca să aibă încredere şi ca să fie acolo, implicat şi ca să te lase şi pe tine să te implici.

Bineînţeles, un ascendent în Scorpion are şi partea de atracţie, magnetism. Nu trebuie să fie după reviste, dar are tot timpul o carismă aparte şi influenţează.

O persoană cu un ascendent în Scorpion e convingătoare, nu la modul unui Berbec sau al unui Leu, ci ştie care sunt vulnerabilităţile omului şi ştie cum să vorbească, în așa fel încât să îi asigure.

Şi când vezi că o asemenea persoană vorbeşte aşa, ai încredere şi o urmezi, chiar dacă e ceva acolo, ce nu ştii ce se întâmplă. 

Totodată, când vorbim despre un nativ cu ascendent în Scorpion, avem de-a face cu o persoană foarte energică. Acesta este un organizator bun și poate face față cu brio unei poziții de lider. Uneori, însă, poate fi tentat să facă abuz de puterea pe care o deține.

În plus, cei cu ascendent în Scorpion se cunosc bine pe sine și tind să se autoanalizeze cu multă obiectivitate. Nu ezita să spună care sunt defectele lor. Uneori, poate să o apară și o neîncredere în propriile forțe. Pe planul sentimental, nativii cu ascendent în Scorpion pun preț pe siguranță în relații. Pot avea tendința de a fi gelos sau posesiv.

Citește și: Ce înseamnă să ai ascendent în Balanță? Descoperă secretele acestor nativi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience