Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Berbecului în căutarea relației ideale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care sunt dorințele secrete ale nativului Berbec în ceea ce privește relația de cuplu?

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curaj să le spună.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ei bine, Berbecul își dorește un partener care să îl accepte așa cum este el, cu bune și cu rele. De asemenea, vrea de la partener să îi accepte ieșirile, dar și să nu interpreteze greșit când îi spune clar ce simte și ce gândește. Uneori, poate să aibă anumite izbucniri de impulsivitate sau brutalitate.

Totodată, nativul Berbec vrea alături o persoană cu care să mențină o relație clară, reală, alături de care să simtă că poate să lupte. Pentru nativii Berbec, viața este întocmai că un câmp de luptă. Din acest motiv, își doresc aproape un războinic și un luptător, precum sunt ei.

Să ne amintim un lucru! În astrologie, Venus este planeta frumuseții, a iubirii, a plăcerii și a banilor. Plasarea sa în harta natală ne va afecta modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. 

Semnul nostru de Venus ne spune despre ce ne face fericiți în dragoste. Pentru că relațiile romantice sunt importante, ar fi bine să acordăm mai multă atenție acestui semn.

Nu semnul solar/zodia partenerului este atât de important, ci semnul lui Venus. Asta ca să știi cu cine ești "mai compatibil".

Cum se manifestă Venus în Berbec?

Nativii care au Venus în Berbec merg după persoanele pe care au pus ochii. Nu se mai uită în stânga și în dreapta. În relații, sunt direcți, cinstiți și vor același lucru de la partener.

Cei cu Venus în Berbec au o atitudine sinceră, încrezătoare, dar și o atracție intensă. Dacă te plac, o să afli de îndată!

Un asemenea nativ vrea relații pasionale și pline de energie. O să-i placă să condimenteze relația în care se află.

Când flirtează, cei cu Venus în Berbec pun punctul pe i și nu sunt prea rușinoase. Au și un ego destul de pronunțat, așa că le place să învingă competiția când vine vorba de relații amoroase. Te pot face să te îndrăgostești iremediabil!

Ai în vedere și: Ce culoare norocoasă are Berbecul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel