Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Peștilor în căutarea relației ideale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Care sunt dorințele secrete ale nativului Pești în ceea ce privește relația de cuplu?

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curaj să le spună.

Pești/Ascendent în Pești

Ce trebuie să știm despre nativii Pești? Aceștia doresc atenția completă a partenerului lor de viață. De asemenea, un nativ Pești este capabil de sacrificiu pentru relația de cuplu. Poate să dea tot, chiar și pe sine. Și nu așteaptă nimic în schimb. 

Secretul unui nativ Pești sau cu ascendent în Pești? Aceste persoane își doresc din suflet pe cineva care să depună mult efort ca să mențină vie flacăra unei relații. Totodată, doresc pe cineva care să le întoarcă acest sacrificiu, în care să simtă că se pierd cu totul.

Cum se manifestă Venus în Pești?

Ce trebuie să știm despre persoanele care au Venus în semnul Peștilor în harta natală? Ei bine, vorbim despre nativi foarte practici. Sunt romanticii clasici ai zodiacului, intriganți dar și foarte senini în viața de zi cu zi! Mai mult decât atât, discutăm despre persoane cu adevărat poetice, iertătoare, sensibile, dar și extrem de jucăușe.

Nativii cu Venus în Pești sunt și niște firi extrem de dulci. Când îi vezi, ți se par prea ireali pentru această lume. Din acest motiv, ar trebui să fie bine păziți, până când își găsesc un partener potrivit, pe măsura lor.

Cum mai sunt aceste persoane? De obicei, sunt caracterizate drept persoane mai moi. De ce? Din cauza acestui semn al lui Venus, celor cu Venus în Pești le este destul de greu să refuze orice pretendent care le apare în cale. Și chiar vorbim despre mulți pretendenți. Pentru că acești nativi cu Venus în Pești sunt sociabili, foarte atrăgători și ușor de înțeles. Mai mult, cei din jur se atașează cu foarte multă ușurință de ei.

Trebuie, însă, să amintim ceva. Cei cu Venus în Pești sunt caracterizați și de o sensibilitate crescută, dacă nu chiar acută. Când intră într-o legătură amoroasă, oamenii cu Venus în Pești au relații în care sensibilitatea extremă poate să devină adesea o problemă. Mai concret, acești oameni sunt foarte afectați de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Uneori, sunt copleșiți de viață sau chiar confuzi.

În plus, acești nativi nu sunt cei mai buni în exprimare, tocmai pentru că simt la un nivel atât de profund, în comparație cu alți nativi. Și da, pot fi atrași și de potențiali parteneri, care au probleme emoționale. Sau pot să aibă relații foarte interesante din acest punct de vedere. 

În consecință, au nevoie de o persoană care să le răspundă clar la aceste sentimente. Sau de oameni cu inimă foarte mare, care le pot oferi o dragoste nemăsurată. Nu au nevoie de oameni care să profite de sentimentele lor.

Îți recomandăm și: Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Vărsătorului în căutarea relației ideale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel