Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Vărsătorului în căutarea relației ideale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care sunt dorințele nativului Vărsător în ceea ce privește relația de cuplu?

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curaj să le spună.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ce își doresc nativii Vărsător mai mult decât orice pe această lume? Să fie independenți! Să nu le controleze nimeni mișcările sau să încerce să îi acapareze.

Am putea spune, practic, că ideea de cuplu se cam bate cap în cap cu acest lucru, din start. Însă da, dorința secretă a nativilor Vărsător în cadrul unei legături amoroase este aceea de a primi din când în când măcar libertatea de a face ceea ce își dorește. Dar și încrederea că acest lucru nu o să dăuneze cu nimic cuplului, ca întreg.

De asemenea, ei își doresc în secret, ca partenerul lor să fie pe aceeași lungime de undă cu ei. Să accepte și să vrea să fugă câteodată în căutarea unei nebunii, cu iz de libertate!

Cum se manifestă Venus în Vărsător?

Cum putem să caracterizăm o persoană care are în hartă Venus în semnul Vărsătorului? Ei bine, aceasta este atât în căutarea unui iubit, cât și a unui prieten, care să fie 2 în 1. De altfel, își dorește un om care este mereu dispus și capabil să o asculte, să se joace, dar și să provoace.

Mai mult, cei cu Venus în Vărsător pun de obicei mai mult preț pe minte, deci nu pe inimă. Așa că acești nativi sunt de acord să folosească întotdeauna logica și rațiunea într-o legătură amoroasă.

Adesea, faptul că pun atât de mult preț pe logică, și nu pe sentimente, îi poate face să pară mai reci, mai distanți. Trebuie să recunoaștem că nu sunt cei mai mari sentimentaliști. Când vine vorba de alegerea unor locuri în care să petreacă timp de calitate cu persoana iubită, un nativ cu Venus în semnul Vărsătorului pune accent mai degrabă pe locuri ciudate, neobișnuite, deci nu pe hoteluri și restaurante care de care mai elegante.

La ce poți să te mai aștepți de la oamenii cu Venus în Săgetător? Pregătește-te corespunzător, fiindcă o să ai niște parteneri amoroși excentrici. În plus, ei sunt pregătiți mereu pentru orice provocare. Nu sunt deloc fani ai regulilor, dar nici ai limitelor pe care alții vor să le impună.

Când se discută despre relații, le face plăcere să fie surprinși cu gesturi magice, dar cât se poate de spontane. Nu le este pe plac nimic din sfera banalului, de aceea își doresc o persoană care să fie exact ca ei, după chipul și asemănarea lor. Dificil sau nu, asta este ceea ce își doresc acești nativi.

Nu în ultimul rând, persoanele cu Venus în Vărsător sunt inteligente și deschise la minte. Mai mult de-atât, sunt curioase și le place să vorbească despre orice și oricine, indiferent dacă sunt sau nu cunoscuți. Să nu uităm că posedă un spirit liber și au o sete nebănuită de călătorii. Le face plăcere să exploreze lumea și doresc să le ofere și partenerilor același privilegiu.

Ți se pare dificil de avut o relație cu aceștia? Ar fi bine să ții pasul cu un nativ care are Venus în Vărsător, pentru că nu este ușor, dar poate fi cel mai frumos din lume!

Citește și: Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Capricornului în căutarea relației ideale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel