Ce lecții trebuie să învețe Leii în următoarele luni? Vor fi protagoniștii acestei veri!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu a fost invitat în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Lei și cei cu ascendentul în acest semn pentru următoarele luni.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Este adevărat că Leii vor fi vedetele acestei veri. Adevărați protagoniști, am putea spune. Gândește-te că Venus este retrogradă în semnul tău. Și Lilith este în semnul tău până în luna octombrie a acestui an. Mai mult, și Soarele se află tot în semnul tău, până la 23 august.

De altfel, lucrurile se împart puțin în două. O parte dintre Lei pot fi foarte timizi în această perioadă, tocmai pentru că au atât de multă atenție și atât de mult potențial, încât li se pare că sunt prea multe așteptări în ceea ce îi privește. Cumva, vor avea tendința să se auto saboteze.

Însă, trebuie să le amintim ceva Leilor. Jupiter este în Casa a 10-a, așa că oportunități profesionale sunt din plin. Este adevărat că nu acelea pe care le doresc acești nativi, însă vor fi. Totodată, Saturn se află în Casa a 8-a, iar acesta este un lucru bun.

De ce? Fiindcă nu o să mai intri în relații toxice sau nepotrivite. Și facem referire și la cele personale, și la cele profesionale, mare atenție! 

De asemenea, nu o să mai depinzi de oameni. Cu Lilith în semnul tău până în octombrie, una dintre tematicile principale devine independența. Libertatea. Însă, pentru a te simți în acest fel, nu trebuie să depinzi de nimeni și de nimic.

Însă, dacă o parte din nativii Leu vor fi timizi, o altă va fi precum o regină sau un show man. Mereu în prim plan, indiferent de loc sau de moment. Ei vor avea o carismă nemaipomenită, alături de magnetism nebun și de putere de convingere.

În această vară, o să cucerești pe cine vrei și pe cine nu vrei! 

Aici poți urmări emisiunea completă!

Poți să vezi și: Recomandări și previziuni pentru Rac în următoarele luni: "Pregătiți-vă, vor fi cheltuieli peste cheltuieli!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel