Recomandări și previziuni pentru Rac în următoarele luni: "Pregătiți-vă, vor fi cheltuieli peste cheltuieli!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu a fost invitat în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Rac și cei cu ascendentul în acest semn pentru următoarele luni.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Care va fi treaba cu Racii sau cu cei cu ascendentul în Rac? Tot anul s-ar putea să auzi de un singur lucru: cheltuieli, cheltuieli și iar cheltuieli! Acest cuvânt chiar poate fi repetat foarte des în cazul tău. Pentru că apar unele neașteptate, nedorite, inutile.

Ba mai mult, s-ar putea să te enervezi și să zici că vrei să mai dai banii și pentru tine. Sau pentru prostioare. Și apoi te întrebi unde s-au dus finanțele. Așadar, poate fi considerată o perioadă neplăcută din acest punct de vedere și va dura foarte mult, din păcate.

S-ar putea ca până în octombrie, să nu scapi de cheltuieli. Pentru că Venus stă retrogradă până atunci în Casa a 2-a, cam cu asta se ocupă. 

Totuși, un lucru bun pentru Raci este că Jupiter se află în tranzit în Casa a 11-a. Și îi ajută să își facă planuri, să intre în comunități noi, să cunoască persoane noi. Pot fi invitați la diferite evenimente, la nunți, la botezuri, care îi fac să mai uite de problemele cotidiene. 

Astrologul Daniela Simulescu recomandă următoarele acestor nativi: cât mai multe călătorii, cursuri și cât mai multe evenimente. Pe scurt, trebuie să iasă cât mai mult din casă. În afară de cheltuieli, nu vor fi mari probleme de care va trebui să te ocupi în următoarele luni.

Totodată, vorbim despre un an în care nu te vei mai victimiza ca altădată. Este una dintre acele perioade în care multe dintre întâmplările prin care vei trece vor depinde mai mult de tine.

Saturn din Casa a 9-a te face să pui accent atât pe lucruri de calitate, dar, și mai important, pe oameni de calitate. 

Aici poți urmări emisiunea completă!  

Poți să vezi și: Ce trebuie să știe Gemenii în următoarele luni? „Ești carismatic, dar lucrurile se mișcă încet în carieră!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel