Ce trebuie să știe Gemenii în următoarele luni? „Ești carismatic, dar lucrurile se mișcă încet în carieră!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a fost invitată în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Gemeni și cei cu ascendentul în acest semn pentru următoarele luni.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, vom avea un Mercur retrograd. Guvernatorul tău va retrograda în perioada 23 august-15 septembrie. Pentru că va fi un Mercur retrograd în Casa a 4-a, îl va activa puțin și pe Saturn din Casa a 10-a. 

Din păcate, cariera pentru tine va fi precum călcâiul lui Ahile în această perioadă. Lucrurile se mișcă destul de încet în această zonă.

De asemenea, un punct sensibil pentru tine va fi și responsabilitatea de a face o familie, de a îngriji un părinte care se îmbolnăvește, de a avea un copil, de a te căsători, de a cumpăra o casă împreună cu partenerul. 

Te poți băga în niște situații care vor dura mult timp. Iar acest lucru cere efort, pierderi financiare, energie. Dar vorbim despre bucuria faptului că rămâi cu ceva. 

Totuși, nu o să te bucuri cum ai fi sperat tu pentru o anumită realizare. Saturn îți arată o anumită realizare, dar nu așa cum visai tu la ea. Jupiter este în Casa a 12-a, așa că lucrurile vin de unde și de la cine te aștepți mai puțin.

Ai face bine să ai o atitudine cât mai serioasă. 

În ceea ce privește retrogradarea lui Venus, pe tine te va ajuta. Tu oricum ai vorbele la tine, dar de data asta o să fii cu adevărat cuceritor. Chiar și cele mai banale replici de ale tale pot fi interpretate greșit, așa că ai grijă ce spui și cui spui în următoarea perioadă.

Dacă ai de susținut o prezentare, un interviu sau un drum de făcut, o să fii foarte carismatic și magnetic. 

Aici poți urmări emisiunea completă!  

Poți să vezi și: De ce trebuie să țină cont Taurii în următoarea perioadă? „Stabilitatea și confortul le pot lipsi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel