De ce trebuie să țină cont Taurii în următoarea perioadă? „Stabilitatea și confortul le pot lipsi!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a fost invitată în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Taur și cei cu ascendentul în acest semn, în ceea ce privește retrogradarea lui Venus în Leu.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă. Deci nu prea îți priește această vară. Te poți gândi că Jupiter este în semnul tău și îți aduce tot felul de oportunități. Din punct de vedere teoretic, așa este, mai ales că lui Jupiter i se zice și Marele Benefic. Doar că trebuie să ne amintim un lucru.

În mitologie, acest Jupiter era cunoscut ca fiind destul de parșiv. Uneori, până și Saturn este mai bun decât Jupiter.

Ce am putea să le spunem acestor nativi? Este adevărat că poți da nas în nas cu multă oportunități, însă stabilitatea îți lipsește clar în această perioadă. Exact ce îți place ție cel mai mult.

Dar nici de confort nu prea vei avea parte. Pentru că Venus este retrogradă în Casa a 4-a, apar multe situații inconfortabile. Poți să te cerți cu familia, ai multe de făcut prin casă, apar cheltuieli, nu mai merg lucrurile precum erau înainte.

Dintr-o dată, vei vrea să te muți, să schimbi ceva, te gândești de o mie de ori înainte dacă ai bani sau nu. Însă, un lucru este clar. Cu cât te zbați mai mult, cu atât va fi mai rău. Nu aștepta o criză, să se schimbe ceva.

Jupiter o să te ajute când ai încredere în tine. Asta nu înseamnă că trebuie să ai un exces de zel, ci doar să muncești mai mult. Să fii mai încrezător, să te lupți mai mult pentru oportunități, pentru că vor veni spre tine.

Să ne mai amintim ceva. Jupiter va retrograda după data de 4 septembrie, deci abia atunci încep să se pună lucrurile în mișcare. 

De asemenea, Saturn retrograd în Casa a 11-a te invită să ai răbdare în acele domenii în care nu aveai de obicei. 

Aici poți urmări emisiunea completă!  

Poți să vezi și: Lecțiile următoarelor luni pentru Berbec: "Trebuie să muncească, nimic nu iese fără muncă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel