Ce mărțișor oferi fiecărei zodii? Sugestii utile pentru fiecare nativ

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Dacă nu ai apucat încă să dai un mărțișor celor dragi, avem câteva sugestii ce țin cont de semnul solar în care s-au născut.

Mărțișorul este un simbol minunat al primăverii. Chiar daca poți cumpăra fiecărui nativ ceea ce îți dorești, conform semnului său din zodiac, te poți baza pe anumite trăsături.

Berbec

Pentru un Berbec, poți să oferi ca mărțișor un simbol al curajului. Alege un mărțișor care îi întruchipează hobby-ul preferat sau cumpără unul care să îi demonstreze cheful de viață. Un mărțișor cu un zâmbet pe el va fi, de asemenea, foarte apreciat.

Taur

Taurii sunt legați de natură și frumusețe. Prin urmare, un mărțișor delicat, poate unul decorat cu flori sau pietre semiprețioase, ar putea fi o alegere potrivită.

Gemeni

Pentru Gemeni, care sunt comunicativi și veseli, un mărțișor care simbolizează legăturile sociale și prietenia ar putea fi potrivit, poate unul ceva mai jucăuș sau cu mesaje amuzante i-ar fi pe plac.

Rac

Racii sunt sensibili, atașați de tradiție și familie. Un mărțișor care amintește de aceste lucruri ar putea fi apreciate. Pentru un părinte Rac, poți alege un mărțișor cu o mamă sau un tată și un copil.

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provocări pentru Berbec și Pești

Leu

Pentru Leu, care este definit de regalitate și splendoare, un mărțișor care să strălucească și să atragă atenția ar putea fi ideal. Poate unul cu elemente aurii sau strălucitoare.

Fecioară

Fecioarele sunt organizate și apreciază lucrurile practice. Un mărțișor care să fie util sau care să reflecte simplitatea ar putea fi adorat. Nici nu trebuie să fie un mărțișor propriu zis. Le poți oferi o agendă, ceva care să le fie de folos acestor nativi.

Balanță

Balanțele vor fi mereu atrase de frumusețe și armonie. Un mărțișor delicat și frumos din punct de vedere estetic ar putea fi soluția ideală. Poate găsești unul cu elemente simetrice sau care simbolizează echilibrul.

Horoscop chinezesc MARTIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Scorpion

Pentru Scorpionul profund și pasional, un mărțișor care să reflecte misterul și puterea ar fi recomandat. Poate unul cu elemente în tonuri intense sau cu semnificații profunde.

Săgetător

Săgetătorii sunt aventurieri și optimiști. Un mărțișor care să exprime dorința de cunoaștere sau călătoriile este perfect. Ia în calcul mărțișoarele cu diferite țări, cu mijloace de transport etc.

Capricorn

Pentru Capricorn, care este disciplinat și ambițios, un mărțișor din lemn, care să simbolizeze perseverența și succesul în atingerea obiectivelor ar putea fi apreciat.

Vărsător

Vărsătorii sunt nonconformiști și inventivi. Oferă-le un mărțișor original! Cu tot felul de desene interesante, pe care să nu le vezi peste tot.

Pești

Pentru Pești, care sunt sensibili și romantici, un mărțișor care să le aducă emoția este cadoul perfect. Le poți oferi mărțișoare cu simbolul zodiei lor sau mărțișoare cu flori și alte elemente delicate.

Vezi și: Cum se sărbătorea mărțișorul în trecut? Tradiții vechi, care s-au pierdut în timp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel