Ce materie școlară ești în funcție de zodie. Zodiile și materiile în prima zi de școală

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 05 sep 2022, 12:55 | Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Ce îți trece prin minte când te gândești la zilele tale la școală când erai copil? Fie școala a fost o experiență bună, fie a fost o experiență cumplită. Cu toate acestea, chiar dacă nu ți-a plăcut școala, este probabil să ai un subiect care ți-a plăcut sau care ți s-a părut mai ușor decât celelalte. Poate disciplina școlară preferată de tine merge mână în mână cu semnul tău zodiacal sau chiar cu ascendentul şi semnul lunar. Care este materia cea mai apropiată de semnul tău zodiacal?

Berbec - Educație fizică

Berbec, ești activ și competitiv. Prin urmare, nu este o surpriză că educaţia fizică este cea care te reprezintă. Probabil că ai obținut note mari la discipline sportive și probabil ai fost un jucător cheie în sporturile de echipă, în special în competiţii şi aşteptai cu nerăbdare evenimentele anuale sau întrecerile de la şcoală. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Dezbateri, afaceri, antreprenoriat, aplicarea legii, educație militară, știință militară, cursuri militare, medicină / chirurgie, metalurgie, gestionarea furiei.

Taur - Istorie

Când vine vorba de activitate fizică, ești opusul Berbecului. Îţi plac ritmurile lent, stabile şi cel mai mult îţi place să te gândeşti la trecut, motiv pentru care materia care te reprezintă este istoria. Probabil că ai citit cărți de istorie ore întregi și în fiecare seară și este posibil să fi fost foarte bun la această materie. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Artă, Arte plastice, Poezie, Agricultură, Horticultură, Creșterea animalelor, Creșterea plantelor, Grădinărit, Amenajarea florilor, Meșteșuguri, Economia casei, Managementul banilor, Investiții, Știința materialelor.

Gemeni - Limbi străine

Comunicarea este punctul tău forte, motiv pentru care studiile lingvistice sunt cele care te reprezintă. Este posibil să fi fost studii în limba engleză sau s-ar putea să te descurci bine atunci când studiezi alte limbi, cum ar fi franceza, germana și spaniola. Probabil că ai câștigat premii la ortografie și alte concursuri de scriere. Șansele sunt ca unii colegi de clasă să fi venit la tine pentru ajutor pentru eseuri și să-i ajuţi la pregătirea pentru testele de engleză sau la alte limbi străine. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Scriere, engleză, vorbire, comunicare, limbă, traducere, dezbateri, științe politice, resurse umane, relații publice, marketing, vânzări, online, tehnologie informațională, raportare, jurnalism, producție video, educație pentru șoferi.

Rac - Limba română

Te descurci mai bine la limba română decât la alte materii care implică limbi străine. Asta pentru că ai dragoste pentru studierea literaturii și ai fost genul care citește romane acasă, ghemuit confortabil pe canapea sau fotoliu. Este ceva ce probabil ai făcut când erai foarte tânăr și ai folosit dragostea pentru lectură pentru studiile la limba română. Cel mai probabil te-ai descurcat bine și cu scrierea de eseuri și cu sarcinile tale de scriere. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Creșterea copiilor, pedagogie, resurse umane, educație pentru copii, asistență medicală, consiliere, antropologie, sociologie, prim ajutor.

Leu - Orice subiect care ține de artă

Ești creativ și îți place să arăți asta, motiv pentru care orice curs de artă te reprezintă. Fie ți-a plăcut subiectul principal al artei și te-ai descurcat foarte bine cu desenul și pictura. Poate că te-ai descurcat bine și la ora de actorie sau la muzică. Poate că ți-a plăcut să cânți la un instrument și ai arătat talentul tău muzical la cursul de muzică.  Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta:: Actorie, Teatru, Regie de film, Scriere de piese de teatru, Spectacole, Dans, Abilități de conducere, Științe militare, Pregătirea ofițerilor, Resurse umane.

Fecioară - Matematică și / sau Științe

Natura ta analitică te-a ajutat cel mai probabil să excelezi în orice disciplină științifică sau matematică. Acest lucru se datorează faptului că abilitățile tale de rezolvare a problemelor te-au ajutat să rezolvi ecuații matematice și alte probleme legate de știință. Poate că ți-au plăcut acele subiecte oricum, pentru că rezolvarea problemelor pe care alții le-ar considera complexe ți-au dat timpul și energia de care ai nevoie. Îți place să analizezi lucruri. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Anatomie, Repararea aparatelor, Repararea vehiculelor, Abilități de construcție, Matematică, Geometrie, Algebră, Calcul, Logică, Inginerie, Repararea computerelor, Operarea computerelor, Programarea computerelor, Tehnologia informației, Analiza datelor, Statistică, Contabilitate, Meserii profesionale, Primul ajutor, Cusut, tricotat, meșteșuguri.

Balanță - Artă

Eşti foarte interesat de artă. Prin urmare, nu este deloc o surpriză faptul că arta este materia care te reprezintă. Ai un talent pentru frumusețe și creativitate și, prin urmare, te-ai distrat din plin la desen și pictură. Probabil că ai și creat câteva capodopere impresionante când erați la școală. În plus, din moment ce ești genul care nu poate respira în afara relațiilor, probabil că te-ai descurcat destul de bine când a venit vorba de proiecte de artă care necesită colaborare. Asta te-a făcut incredibil de entuziast. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Abilități de lucru în echipă, artă, artele plastice, canto, etichetă/ maniere/ obiceiuri, cultivarea florilor, aranjarea florilor, abilități de negociere, diplomație, luarea deciziilor, recenzii și scriere de recenzii, gândire critică, sistemul judiciar.

Scorpion - Matematică/ Științe

Scorpion, natura ta intuitivă intensă ar fi motivul pentru care nu ai fost fanul orelor de artă sau limbaj. La fel ca Fecioara, ai o latură analitică, dar este mai intuitivă. În plus, ai abilități excelente de rezolvare a problemelor, întrucât ești cel care se descurcă foarte bine în a descifra ceva criptic sau misterios. Prin urmare, o ecuație complexă de matematică sau fizică te-ar fi ținut foarte ocupat și intrigat. Știința este cea care te reprezintă, fiind încă o oază de mister. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Educație sexuală, istorie, instruire juridică, procese, sistemul judiciar, închisori și sistemul penal, impozitare, război, armament, explozivi, justiție penală, investigații penale, criminalistică, medicină/ chirurgie, deces și moarte, experiențe aproape de moarte, Psihologie, Psihiatrie, Consiliere.

Săgetător - Geografie

Tu ești cel care se bucură de aventură și călătorii, iar majoritatea disciplinelor școlare te-ar plictisi, așadar alegi să fii Geografia ca să te poți plimba peste tot. În special geografia lumii ar fi fost subiectul care ar fi fost cel mai atrăgător pentru tine. Poți aduce în prim-plan detalii despre natură și aspectele unice ale fiecărei zone și îți place să îți și imaginezi că ești deja acolo. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Călătorii, Istorie, Cultură, Educație, Teorii ale educației, Învățare, Internet, Globalizare, Antropologie, Lingvistică, Traducerea limbilor străine, Filosofie, Metafizică, Cosmologie, Cai/ Creștere de cai/ Curse de cai.

Capricorn - Orice curs financiar

Tu mereu ai fost ambițios și orientat spre afaceri. În școală te descurcat bine cu matematica, mai ales că subiectul banilor era adesea folosit în problemele matematice. Cu toate acestea, te reprezintă orice curs care are legătură cu finanțele. Poate cursurile de contabilitate sau de afaceri ar fi fost preferatele tale. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Coaching, mentorat, parenting, managementul afacerilor, administrarea afacerilor, administrație guvernamentală, drept, etică, coduri / contracte / drept contractual, consiliere în căsătorie, arhitectură, construcții, alpinism / drumeții, construcţie, scriere.

Vărsător - Informatică sau chimie

Ești cunoscut pentru inteligența și modurile tale progresive de a gândi și de a face lucrurile. Prin urmare, cursurile de matematică și știință din școala elementară ar fi fost cursurile preferate, deoarece acele materii ți-au cerut să rezolvi probleme și să folosești un mod progresiv de gândire. Cu toate acestea, odată ce ai ajuns la liceu, mai multe discipline s-au ramificat în aceste domenii, iar informatica și chimia sunt cele care te reprezintă/ Ambele te solicită să gândești progresiv. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Ştiinţă Aerospațială, Inginerie aeronautică, Explorare spațială, Toate căile de cercetare științifică, Astronomie, Astrologie, Fotografie, Imagistică, Tehnologie informațională, Realitate virtuală, Internet, Mişcări spirituale.

Pești - Artă

Ai o apreciere puternică a artelor și ți-au plăcut întotdeauna colegii din semnele Leu și Balanță. De aceea arta este cea care te reprezintă. Ți-a plăcut să creezi, să desenezi și să pictezi în special și ți-ar fi plăcut, de asemenea, studiile lingvistice și muzica pentru factorul de artă din aceste discipline. Probabil că ai creat multe capodopere fascinante și atrăgătoare, dar, spre deosebire de Balanță, ai preferat să lucrați la proiecte de artă solo în loc să colaborezi. Alte materii/ studii care te-ar putea reprezenta: Arte, filme, poezie, droguri, abuz de droguri, intuiție/ imaginație, psihologie, psihiatrie, religie, spiritualitate, monahism, misticism, terapie, consiliere, meditație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play