Ce nume au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru fiul lor

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Foto: Instagram @daniotil
Foto: Instagram @daniotil

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele ales de ea și Dani Oțil pentru fiul lor. Copilul a venit pe lume în urmă cu aproximativ două săptămâni.

I-au spus „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, dar iată că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au luat o decizie privind numele copilului. 

Gabriela Prisăcariu, soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a dezvăluit printr-o postare pe Instagram numele pe care l-au ales pentru băiat: Luca Tiago.

De altfel, anterior, colegii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” l-au întrebat pe Dani Oțil ce nume au ales el și Gabriela Prisăcariu, iar el a spus că e format din 4 litere.

"Nu-mi spune că i-ai pus Dani Oțil Jr!?", a reacționat imediat Răzvan Simion.

Dani Oțil a răspuns cu un zâmbet, dar colegii săi de platou au început să facă glume referitoare la numele bebelușului. "Busu, Neti, Lora, Cove", au fost propunerile care au stârnit hohote de râs în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil, scrisoare către copilul său

'Dragul meu "Cârcel" sau "Mâini de bătrânel",

Nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă... Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață...

Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins... Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine...

Eu zic că reușim ceva. Aș vrea sa fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine.T u ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent...

Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine... Cu două medalii la Olimpiada din 2040, dar tu. Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas... Sună a versuri de manele. Jur.

Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca.

P.S. Cand o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man... Să stii că Mama ta e super-eroul meu preferat.', a scris Dani Oțil pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după ce micuțul a venit pe lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel