Ce „plantează” fiecare zodie/ascendent? Eclipsa de Soare / Lună Nouă în Taur, 30 aprilie 2022, previziuni

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Eclipsa de Soare de pe 30 aprilie coincide cu Luna Nouă în Taur. Evenimentul se petrece în același timp cu cea mai romantică zi a anului sau „iubibilă” dacă vreți, având în vedere conjuncția Venus - Jupiter. Totodată, având un Ascendent în Capricorn în harta momentului, ceea ce începem acum va fi de durată. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne prezintă previziunile și recomandările pentru fiecare zodie și ascendent. 

Pe 30 aprilie avem mai multe aspecte uimitoare. Pe de o parte, Venus conjuncție Jupiter în semnul Peștilor, deci putem spune că avem de-a face cu „ziua cea mai iubibilă/romantică“ din 2022, planeta iubirii se întâlnește cu planeta abundenței. Putem folosi acest aspect în mod conștient în rutina noastră și putem citi mai multe despre cea mai romantică zi a deceniului cu un CLICK aici!

Tot pentru data de 30 aprilie astrologul Daniela Simulescu ne vorbește despre prima eclipsă de Soare a lui 2022 care se petrece lângă o Lună Nouă în Taur. 

Având în vedere că evenimentul are un Ascendent în Capricorn și avem în aceeași zi o Conjucție Venus-Jupiter, nu poate fi decât o zi memorabilă pe care nu o putem lăsa să treacă fără să plantăm ceva. Acest „ceva” va avea o caracteristică extrem de importantă: va fi DURABIL! Va rezista în timp, îi vom vedea roadele!

Totodată, Luna Nouă este în conjuncție cu Uranus, deci ceea ce implementăm acum, sau ceea ce „plantăm” ar putea avea aspecte revoluționare care să ne ușureze munca, puteți citi aici detalii și RECOMANDĂRI referitoare la acest eveniment. Ce e bine să faci pe 30 aprilie.

PREVIZIUNI pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT. Ce ar putea să „planteze” fiecare zodie:

Berbec / Ascendent în Berbec

Berbecii sau cei cu Ascendentul în Berbec ar putea să „planteze” un mic plan financiar. Să facă banii să muncească pentru ei, să se gândească la un cont de economii sau la o pușculiță din care în viitor să poată să își cumpere ceva valoros pentru ei, ceva care să le facă o bucurie. Totodată, Berbecii ar trebui să mediteze puțin la felul în care și-au cheltuit banii, ce pierderi au fost, oare au investit așa cum trebuia? Banii sunt o formă de energie, ei trebuie să fie respectați și organizați ca să se întoarcă mereu la tine. 

Taur / Ascendent în Taur

Taurii sau cei cu Ascendentul în Taur pot avea multe de câștigat dacă „se plantează” pe ei înșiși în colectivitatea lor, dacă plantează o nouă versiune a lor în funcție de ce găsesc în ceilalți. Au șansa să se reinventeze, să își vadă din nou valoarea. Este și o oportunitate de a-și schimba look-ul sau de a schimba serviciul, ceva care nu mai are valoarea pe care o avea la un moment-dat poate fi lăsat acum în urmă. Atenție, pot apărea în această perioadă semnale legate de sănătate. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Luna noua în casa a 12-a, nu e neapărat cel mai bun moment pentru voi. Undeva simțiți că oricât de mult ați trage, oricât v-ați strădui, undeva tot nu aveți ceea ce vă doriți. Și tot așteptați la ceilalți. Însă voi trebuie să vă bazați pe voi și nu pe partea aia care se plânge și se victimizează. Ca să plantați ceva, trebuie să renunțați la altceva – haine vechi, lucruri vechi din casă, eliminați ce e vechi pentru a face loc noului. Puteți „planta” un obicei legat de spiritualitate, de rugăciune sau de meditație.

Rac / Ascendent în Rac

Voi trebuie să plantați semințe în ceilalți, să construiți noi prietenii, noi legături cu oameni care apar acum în viața voastră, oameni care să nu mai aibă același atașament, ci care să creeze alături de voi conexiuni pragmatice din care să poată câștiga ambele părți. Așa că dacă vin oameni noi, nu îi respingeți, bine nici nu îi acceptați total, dar nici nu îi respingeți. Referitor la familia și prietenii pe care îi aveți deja,  dacă îi puteți ajuta, bine, dar nu treceți peste ce își doresc ei. Este o perioadă bună să puneți intenții.

Leu / Ascendent în Leu

E momentul de „plantat” o nouă carieră. Plantați un nou statut sau asumați-vă poziția pe care o aveți dacă tot nu aveți curajul să plecați. Nu sunteți atotputernici, ci depindeți de lumea în care trăiți. Puteți să vă implicați altfel acolo inde lucrați. Cu tot ceea ce plantați sau acolo unde puneți bazele acum, nu vă grăbiți, toate lucrurile acestea se fac pas cu pas.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Poate că nu ați călătorit niciodată într-o țară îndepărtată și ați avut curajul sau resursele până acum. Puteți planta resursele unei călătorii la care ați visat mereu. Aveți nevoie de expansiune, de lărgirea orizontului intelectual, dar și al celui terestru. Gândiți-vă și la o călătorie în zona studiilor, la faptul că puteți învăța o limbă străină. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Luna Nouă se ptrece in casa a 8-a, iar modul vostru de lucru s-ar putea să fie diferit. Voi când plantați, nu vă gândiți la ce va fi, lăsați semințele în voia Universului care are rostul lui și le îngrijește pe toate. Lăsați-vă purtați de val. În același timp, e un moment bun să discutați cu partenerul, poate puneți împreună cu partenerul bani la comun pentru un obiectiv din viitor sau poate pur și simplu luați decizia de a avea un fond de economii, de rezervă.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Luna Nouă e în casa a 7-a a relațiilor, însă vă atrage atenția că mulți dintre voi sunteți într-o relație cu o persoană și visați la alta. Poate că mulți visați la partenerul acela ideal. Voi trebuie să plantați semințele în interiorul vostru, să nu mai așteptați de la celălalt. Partenerul o să se schimbe doar în momentul în care vă veți schimba și voi și dacă nu se schimbă e un semnal că nu sunteți în relația potrivită. Poate că e cazul să nu vă mai purtați precum niște copii, să creșteți, să deveniți asumați. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Pentru voi semințele trebuie să fie puse in zona profesională. Poate că nu vă simțiți destul de apreciați de superiori, puneți cărămizi acolo și schimbati voi ceva. Totodată, schimbați ceva în ceea ce privește hrana voastră, felul în care mâncați, ce vă face rău. Faceți-vă o rutină în această perioadă și țineți cont de faptul că rutinele de acum vor dura, vor fi pe termen lung – personal și profesional.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

La voi această Lună Nouă se petrece în casa a 5-a, modul de a vă exprima, încrederea în voi încep să se schimbe. Apare bucuria, apare interesul pentru ceea ce vă place. Așadar, aici este cazul să plantați. Găsiți un hobby, o pasiune, ceva care să vă facă inima să vibreze, un sport, un hobby, un curs sau un instrument muzical nou. Jucați-vă și bucurați-vă de propria ființă. Acest obicei va rămâne pentru mult timp în viața voastră să vă aducă veselie. 

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Luna Nouă este în casa a 4-a lângă Uranus. Poate că ați aflat chestii legate de familie, poate unele au fost bune sau ați aflat și lucruri care nu erau pe placul vostru. Desigur, cheia este pur și simplu să le luați așa cum sunt, să le acceptați. Pe de altă parte, ați putea să faceți ceva curățenie în casă, în grădină, poate să veniți cu un plan nou arhitectural. Plantați ceva atât în refugiul interior cât și în cel exterior. 

Pești / Ascendent în Pești

Această eclipsă se petrece in casa a 3-a, puteți participa la interviuri în cazul în care vreți să vă schimbați locul de muncă. Voi trebuie să plantați ceva intelectual. Să vă înscrieți la diferite cursuri care să vă îmbogățească orizontul cunoașterii. Să vă hrăniți această parte a studiilor, să faceți un curs, o călătorie din care să învățați ceva care vă va folosi pe termen lung. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel